Страница 24 от 98 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно
Резултати от 346 до 360 от общо 1459

Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

Цитат Първоначално публикувано от milonas
    Абсолютно същия проблем имам в Плевен, но с Toshiba Regza 46WL768 и кабелен оператор Плевен спринт.
    Няма значение модела и годината всички DVB-C тунери на Тошиба не са толерантни към бъркотията при цифровите пакети на някои наши оператори. Впрочем и други марки имат проблеми , но естествено те винаги казват " проблема е само при тази и тази марка , виж при другите всичко е ОК ".
    Факта , че няма страна България в цифровия тунер при никоя марка означава само едно : У нас няма утвърден стандарт и честоти за цифрово кабелно разпространение !!! Като резултат имаме народно творчество от полуграмотни техници , което работи коректно само с техните гаражно сглобени Сет Топ Бокс-ове настроени единсвено за тях .

2.  

3. Тук е от
    Jun 2011

До nkd,
    та,какво ли не опитах да направя,сканирах и на Германия и на Финландия и на други,променях скорост и QAM-и,защото на едни пакети са с еднакви скорост на предаване и QAM-и,а на HD каналите скачат на други скорости на предаване и на 256 QAM.Разбира се,аз правя всичко това,след подадена от тях самите информация за DTV настроиките.Аз чета на системната информация,която ми показва телевизора от настройките,а те,кабелджиите, ми кават изобщо да не вярвам на това какво ми показва телевизора.И се колебаех дали да си сменя "оператора",но вече много скоро ще се реша.И е обидно така да ме правят на простак. Иначе съм си доволен от телевизора.DLNA-то работи безотказно и гледам яко Blue ray и всичко останало.LED-ът си е LED.Даже и си ъпгрейднах фърмуеъра. От сайта на TOSHIBA си свалих каквото трябваше и нямах грижа с ъпдейта.Токът не спря и са глупости това,дето ни съветват да не го правим на своя глава,а да търсим оторизирани сервизи,дето да ни свършат работата за 10 мин ,разбира се срещу кинти.
    Поздрави,

4. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Не знам кой оператор да ти препоръчам . Аз съм на Близу и няма припокриване на нито един канал , но има едни забивания на БНТ1, Бтв и Нова(останалите 130 без проблем) ,при смяна директно с номер на канала ,независимо под кой номер ги ринеймвам и размествам. Интересно , че и със СТБокса забива на тези програми , но по рядко.

5. Тук е от
    Jun 2011

Аз искам да си ползвам DVB-C тунера на телевизора,а не с допълнителен приемник и още едно дистанционно.На Близу тук,в Димитровград, им куца оптичния сигнал.Впечатлен съм от точната ти оценка за измислените кабелни,УЖ, оператори. Точно такa е,мамка му!!!

TOSHIBA SL 733G

6. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Ползвай го , купи си модул и с картата на оператора в ТВ-то ! Но Тошиба имат капризен тунер , по скоро той си е нормален , но сигнала на оператора не отговаря на никакви стандарти и постоянно все нещо сменят и затова има такива проблеми , особено при Тошиба !

7. Тук е от
    Jun 2011

До civica:
    И знаеш ли пък какъв е циркът с картата и модулът за нея ,който струва 90 лв.в Техномаркет, за да го пъхна е ,че ако съм с карта,то пък няма да мога да хващам HD каналите ,които се ловят само с DVB - C тунера на TOSHIBA.Абе,както колегата по-горе писа:"торлю-гювечи"в несвяст.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , модула струва 50лв , че и за по-малко се намира !
    А това за ХД каналите не го разбрах - аз си ги гледам без проблем , но не съм абонат на Близу ! За да ги гледаш техните HD канали , трябва да си платиш съответния пакет !!

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

В Япония пускат TOSHIBA Z3 LED LCD и TOSHIBA ZP3 3D LED LCD
    http://en.akihabaranews.com/107029/h...ed-tv-in-japan
    http://www.fullhd.gr/images/stories/...%20&%20ZP3.jpg
    Вероятно в Европа ще се наричат TOSHIBA ZL3 и TOSHIBA ZLP3

http://www.fullhd.gr/news/eidiseis/t...o-watt-tv.html

11. Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от rorosen
    ..... DLNA-то работи безотказно и гледам яко Blue ray и всичко останало ............
    Кой медиен сървър използваш? Ако е руския на какви настройки си го сложил? Има ли на някои филми зелена линия отгоре? Субтитрите на МКВ-тата показват ли ти се и слагаш ли ги в отделна папка?
    С какво ПС си? Предполагам, че е нов и по-мощен.

12. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010

Привет на всички ,гледам че http://www.technomarket.bg/products/...shiba-40tl838g е излязла на промоция.Заслужава ли си цената.Ще мога ли да си гледам М сата във Варна и от време на време някое 3 д -ама легнал де.Мерси в аванс. :rolleyes:

13. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Този телевизор го има от 2 седмици, шанса някой от форума вече да го има е нулев.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от dimitrius
    Привет на всички ,гледам че http://www.technomarket.bg/products/...shiba-40tl838g е излязла на промоция.Заслужава ли си цената.Ще мога ли да си гледам М сата във Варна и от време на време някое 3 д -ама легнал де.Мерси в аванс. :rolleyes:
    Че защо да не можеш ! Айде , направи му сефтето и после се похвали !

16. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010

не съм решил още де .Викам да се консултирам с вас.Беше на доста по висока цена.Плайяра не ме касаят много ще пускам през лаптопче.По скоро ме интересува как ще се справия с картинката . 3 д то за децата да поглеждат.Очилата пак техни ли на Тошиба трябва да са ?

17. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Недей така да питаш на посоки , ами иди до магазина и го разгледай подробно !

18. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010

Ще прескоча утре до там че днеска много задачи има ли нещо по специално да гледам.Извинявам се за тези неуки въпроси....(Изчел съм всичко постове преди..)Мерси в аванс.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 24 от 98 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе