Страница 14 от 98 ПърваПърва ... 412131415162464 ... ПоследноПоследно
Резултати от 196 до 210 от общо 1459

Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

Нещо пак не ми стана ясно - десктопа и лаптопа ти имат едни и същи изходи , така ли ? S - видео и VGA или DVI ?
    Самия сат.тунер на Булсатком си има меню / или си с кам модул ? /, но си прочети и неговото упътване за употреба !

Цитат Първоначално публикувано от freeqwerty

Това значи ли,че не мога да подкарам BluRay филм от външен носител (Хард диск)? Относно какъв е харда,е 3.5
    Значи ! Ако искаш си купи външен HD плеър или си смени ТВ-то ! Мисля , че се сещаш кое е по-изгодно !

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Булсат-а ще си ги гледаш с тяхното дръвце /няма как иначе ,дори и ТВ ти да има сат. тунер,какъвто всъщност няма/, за да хванеш нещо с ТВ ти трябва кабелен или ефирен сигнал.Ако си свързан с някоя кабелна мрежа ,го сложи на страна Германия и сканирай ръчно честотите /ако не ги знаеш се обади в кабелната да ти ги кажат/- резултатите са по-добри

4. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Нещо пак не ми стана ясно - десктопа и лаптопа ти имат едни и същи изходи , така ли ? S - видео и VGA или DVI ?
    Самия сат.тунер на Булсатком си има меню / или си с кам модул ? /, но си прочети и неговото упътване за употреба !

Значи ! Ако искаш си купи външен HD плеър или си смени ТВ-то ! Мисля , че се сещаш кое е по-изгодно !
    Значи видео картата има два изхода от компютъра, единия е S-Video другия е стандартен,към монитора на компютъра.Такъв е и изхода от лаптоп-а.Т.е показвам буксата(главата),която е входяща(мъжко) http://images.auctionworks.com/hi/68/68411/cc1536.jpg .

Относно Булсат-а да с цифров тунер си е.Има ли начин за сканиране за повече канали?

П.п Светльо извинявам се,писали сме заедно.А,ако например издърпам жаковете на Булсат-а и си вържа ефирната антена,пак не може да се намерят други програми нали?

Извинявам се за спама и за не-точните си пояснения.

5. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

С този кабел става , но той е само за видео/ картина / , за звука ти трябва отделен кабел ! По-добре се замисли за ъпгрейд на компа , нещо с hdmi изход !
    При Булсата гледаш това , за което си платил ! Иначе си пусни цифрова кабелна телевизия ! И каква е тази ефирна антена , не ми говориш за антената на Булсата нали ?

6. Тук е от
    Jul 2011

При Булсата гледаш това , за което си платил ! Иначе си пусни цифрова кабелна телевизия ! И каква е тази ефирна антена , не ми говориш за антената на Булсата нали ?
    Имам в предвид ефирна антена.... дето се хващат БНТ,БТВ,ТВ7... телевизиятя от копитото.

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

И колко програми мислиш , че ще хванеш и какво качество ? След време и това ще стане , но .... , без коментар !

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ти сега Булсата през антенния вход ли го гледаш ,с кой модел тунер си?Дори и да не си с ХД оборудването им ,пак си имаш скарт букса-използвай я ,а кабела за ефирната антена си го включваш в антенния вход.

10. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Ти сега Булсата през антенния вход ли го гледаш ,с кой модел тунер си?Дори и да не си с ХД оборудването им ,пак си имаш скарт букса-използвай я ,а кабела за ефирната антена си го включваш в антенния вход.
    Не през антенния а през този(по-долу).Тунера е (модела) е от най-новите дето картата се вкарва отстрани (дясно).Имам HD канали от Булсат-а няколко са,което ще рече,че имам HD оборудването им.Оф незнам,мисля да не се заигравам толкова вече,че явно няма да стане със сканирането на ТВ. Все пак ще остана на линия,ако някой има да каже нещо ще съм благодарен. Благодаря.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

И защо тогава не ползваш hdmi кабел за връзка с ТВ то ? Тунера на Булсата модел ZHD-100 ли е ? Провери !

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Изпревариха ме за HDMI ,а за антената не разбрах какъв е проблема и всъщност от къде си -излъчваните програми ефирно са само няколко и то в тестов режим.

13. Тук е от
    Jul 2011

И защо тогава не ползваш hdmi кабел за връзка с ТВ то ?
    За това питам,какъв кабел да си взема. Окей значи остава този кабел за връзка от комп-Лаптоп към ТВ.Трябва да е PC към HDMI...

Относно Светльо,проблема (не толкова де) незнаех,че не става сканирането,когато съм с Булсатком.Онези ефирните,за които става въпрос и са няколко,което е така,си помислих,че след сканиране за повече програми,ще има някакъв рвзултат,а именно врътката става с кабелната телевизия.Благодаря ви!

Тунера на Булсата модел ZHD-100 ли е ? Провери !
    Тунера е DL-STB-S300.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , при теб нещо тотално се обърка ! Компа ти няма hdmi изход и няма как да го свържеш с ТВ-то само с такъв кабел , ще ти трябва и конвертор от аналогов към цифров сигнал !

И този тунер на Булсата да вземеш да го смениш с новия модел - ZHD-100 ! Този тунер го свързваш само с hdmi кабел към телевизора и готово !

16. Тук е от
    Jul 2011

Колега , при теб нещо тотално се обърка ! Компа ти няма hdmi изход и няма как да го свържеш с ТВ-то само с такъв кабел , ще ти трябва и конвертор от аналогов към цифров сигнал !

И този тунер на Булсата да вземеш да го смениш с новия модел - ZHD-100 ! Този тунер го свързваш само с hdmi кабел към телевизора и готово !
    Да,компа ми няма HDMI изход,мисълта ми беше,кабела да има PC вход,да влезе в компа,което не е от значение,знам какъв е,а изхода към ТВ да е HDMI,т,е входа в ТВ-то.Надявам се да си ме разбрал.А относно тунера,уж е най-новия,че си вкарах цифровата преди седмица.Но с тея 5-6 жака... в ТВ-то.. не ме радва много. Явно още нямат изход HDMI, иначе надавам се щяха да го сложат.Че и бяхя мои хора,т.е на брат ми бивш колега и стана врътката с 2-ри приемник,т.е плащам само 4 лв на месец.

17. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Аз те разбирам , но си се объркал тотално ! ХДМИ е цифров интерфейс , а компа ти има само аналогови изходи ! И ти трябва конвертор / вече го казах !!! / , който е много по-скъп от самия кабел ! Не мога да ти го обясня по-ясно !

И за тунера на Булсата си в голяма грешка -модел ZHD-100 си има hdmi изход ! Твоите хора са те прекарали !

18. Тук е от
    Jul 2011

Аз те разбирам , но си се объркал тотално ! ХДМИ е цифров интерфейс , а компа ти има само аналогови изходи ! И ти трябва конвертор / вече го казах !!! / , който е много по-скъп от самия кабел ! Не мога да ти го обясня по-ясно !

И за тунера на Булсата си в голяма грешка -модел ZHD-100 си има hdmi изход ! Твоите хора са те прекарали !
    Добре,всичко разбрах.Чрез какво,как мога да гледам на Тошибата BluRay или HD филми свалени на компа? Какво трябва да купя? Кабели,плеъри? Какво? Благодаря пак.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 98 ПърваПърва ... 412131415162464 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе