Страница 34 от 98 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно
Резултати от 496 до 510 от общо 1459

Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2007

Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Пробвай да свалиш външен файл със субтитри срт и го преименувай да е със същото име като видео файла -
    като в края на името на субтитрите да добавиш SRT с големи букви. /не съм го пробвал/
    Уви не сработи.

Цитат Първоначално публикувано от 4o4o
    Този фърмуеър(19.2.38.230) е по-стар от този на TV-то(19.2.49.2), купих го преди 10-тина дни от Техномаркет
    Каква може да е причината версия G да е с по-стар софт от другите? Като цяло на моя телевизор преобладават надписи на фреснки и нито един намек за немски, което + версията на фирмуера ме навежда на мисълта че е F версия.

И още един въпрос който със сигурност е задаван но не можах да го намеря. На коя страна настройвате телевизора за да имате DVB-C тунер с подходящи честоти за близуу?

2.  

3. Qim
    Qim е офлайн

Тук е от
    Nov 2011

Избирам между телевизори Toshiba 32EL833 и 32RL833, но имам някои въпроси:
    1) Toshiba чете ли AVI (xvid codec)?
    2) Дали да платя $ 100 повече за Resolution +?

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Qim
    Избирам между телевизори Toshiba 32EL833 и 32RL833, но имам някои въпроси:
    1) Toshiba чете ли AVI (xvid codec)?
    2) Дали да платя $ 100 повече за Resolution +?
    Qim
    From which country are you writing?

Toshiba 32RL833
    http://de.consumer.toshiba.eu/de/pro...Specifications

Media Format Extension JPEG .jpg, .jpeg

<USB> <DLNA>
    Data compatibility: JPEG Exif ver 2.2
    Maximum viewable resolution: 4096 x 4096 (HW decode) ,16384 x 16384 (SW decode)
    Maximum photo size: 9MB
    Maximum number of files: 2000/folder
    Data compatibility: JPEG EXIF Ver.1.x or later, JFIF 1.02a
    Maximum photo resolution: 4096 x 4096
    Maximum photo size: 6 MB
    Maximum number of files: 2000 / folder
    Media Format Extension
    Audio Codecs - Dolby Digital (AC-3), L-PCM
    Video Codecs - AVCHD .mts, .m2ts H.264 (MPEG-4 AVC) ,MP4 .mp4, .m4v H.264 (MPEG-4 AVC), MPEG-4 part12,14, AAC, MPEG-2, PS, MPEG-2 TS, .mpg, .mpeg, .ts MPEG-1 Video, MPEG-2 Video, H.264 (MPEG-4 AVC), MPEG-1 Layer1, MPEG-2 Layer2, MPEG-2 Layer2
    <USB> <DLNA>
    File format: MPEG2 PS, MPEG2 TS, AVCHD, MP4
    Video: MPEG2, MPEG4, H.264
    Audio: MPEG1-Layer2, MPEG1-Layer3, AC3, LPCM
    Maximum number of files: 1000 / folder
    File format: MPEG2 PS, MPEG2 TS, MP4*
    Video: MPEG2(PS) PAL, MPEG2(TS) PAL, MPEG2(PS) NTSC, MPEG2(TS) NTSC, H.264*
    Audio: LPCM, MPEG1-Layer1, MPEG1-Layer2, MPEG2-Layer2, AC3, AAC
    Maximum number of files: 1000 / folder
    * Some files may not be played.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

6. Qim
    Qim е офлайн

Тук е от
    Nov 2011

hristoslav2 страна Беларус)

Онлайн ixbt пишат, че последната серия телевизори не поддържат пълен формат AVI.
    "И още един въпрос TV AVI, MKV не се поддържа, почти 70-80% mp4 не чете, в който кодиране не е ясно до него (като току-що никога не са опитвали да конвертирате), можем само да m2ts, MPG, TS - конвертирате всички се изчерпва в края на краищата в основата си всичко е AVI, MKV. Смисълът се губи връзка с мрежата компютър, флаш устройство, ако е само да погледнете снимки. (I RL833) "
    "Аз използвам Toshiba 40LV833R всичко ще направя за един бюджет модел, но днес реших да гледам филми чрез вградения плейър, AVI с нормално тегло от 700 и 1400 MB ги показва за 20-30 минути най-много."
    "Купих 32AV833G пише, че от флаш-памет може да чете почти всички видео формати, но в действителност никакво видео не чете, прочететох инструкциите, взех няколко различни флаш памети, както и ги форматирах в FAT 32 и NTFS, нищо не работеше и общото освобождаване от отговорност, информация пише за фърмуера FW V1.05. Господ гуру, pliz HELP !!!!"
    Т.е. оказва се, че на сайта споменават за подръжка, но в действителност не съществува такава?
    Написах съобщение до Toshiba Беларус, Които ми пратиха един XLS файл с поддържаните формати от 32EL833R
    Прикачени изображения Прикачени изображения

7. Тук е от
    May 2011

Цитат Първоначално публикувано от boy123
    ..... сбъркали японците.Не смея да ровя в сервизното меню,да видя да не са деактивирани от там.
    а по принцип можеш ли да ме насочиш за ровичкане в сервизното меню

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

ТОШИБА.

Вход в сервисное меню:
    Включаем ТВ .Нажимаем MUTE на пульте . Далее MENU на корпусе ТВ и одновременно MUTE на пульте .
    Нажимая “9” несколько раз смотрим тип матрицы, нажимая “9”один раз увидишь в верхней строчке время наработки. Нажимая AV вход вызываем заставки синего ,красного,зелёного цветов. «2» не нажимать ни в коем случае!!!!!(причина не указана, по непроверенным данным включается режим калибровки белого)
    Выход – выключаем ТВ.
    http://www.hdzona.com/forum/index.ph...24&topic=277.0

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Qim

Вы можете писать на русском языке - так будет проще
    Из того, что вы написали я понимаю, что все спецификации телевизоров Toshiba - это обман.
    Спасибо за загруженны файл.

11. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Момчета, една молба - абстрахирайте се от принципно високата за 32" ТВ цена (това вече го коментирахме), споделете какво ви е мнението за http://www.technomarket.bg/products/...shiba-32sl833g от чисто техническата му част и представянето му, т.е. заслужава ли си като телевизор, без да говорим за финансовата страна? Ще се ползва за цифрова телевизия от локален доставчик и филми, но през компютър и/или Блу-рей плейър, тъй че възможностите на собствения му плейър не са от значение.
    Благодаря.

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Е как да се абстрахираме ,като за същите пари вземаш 10" отгоре- http://www.technomarket.bg/products/...shiba-42sl863g /а преди 2 седмици беше и 1099лв/.Виж преди 2-3 страници беше доста коментиран.

13. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Моделът е много добър като обработка на сигнала , вероятно обаче е с матрица на AUO , цената е супер висока за 32" и няма как да се абстрахираме от нея .

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Понеже само двама преди мен го казаха , абстрахирането е невъзможно, при положение че 42-инчовия му вариант все още е 999 лв. в Карфур.

16. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

Цитат Първоначално публикувано от L1892
    Момчета, една молба - абстрахирайте се от принципно високата за 32" ТВ цена (това вече го коментирахме), споделете какво ви е мнението за http://www.technomarket.bg/products/...shiba-32sl833g ...
    Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Е как да се абстрахираме ,като за същите пари вземаш 10" отгоре- http://www.technomarket.bg/products/...shiba-42sl863g /а преди 2 седмици беше и 1099лв/.Виж преди 2-3 страници беше доста коментиран.
    По-добре сравни двата модела на живо и вземи този, който ти хареса повече като изображение, аз лично съм с 42SL863G има доста настройки за да го направиш да изглежда прилично, от проблемите му не ми харесва ъгълът на виждане, имам предвид, че сравнение със старият ми(NEO) доста се променят цветовете ако седна на различно място в хола

17. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от 4o4o
    По-добре сравни двата модела на живо...
    Няма 2 модела - има един, който е 32" и нито инч повече. Ако имаше, бих питал по друг начин. Въпросът, зададен косвено, бе дали Slim технологията има значение за даден телевизор или не. Има поне 1 модел със същите параметри, който е 950 лв, но аз не питах за него или за съпоставка, а конкретно за 32sl833g, при това пренебрегвайки цената...
    Благодаря все пак, получих отговора, който търсех.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Slim дизайн,мисля че означава,че е много тънък.DLNA поддръжката е важна,за да си направиш медия сървър с компютъра.Доколкото видях,32SL833 има такава,но модела 42SL863 освен че е по-голям,има всички неща на 32SL833,плюс сателитен тунер,на който ако вържеш една 80см.чинийка,можеш да гледаш доста свободни канали (на Астра19,Астра28,ХотБърд13 и други) без да даваш и стотинка.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 34 от 98 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе