Здравейте, благодаря много за предишните коментари помогнахте ми многоИскам да ви попитам удължаването на гаранцията от К§К важи ли ако съм закупил продукта от Метро или само ако е от Техномаркет.
Благодаря предварително
Здравейте, благодаря много за предишните коментари помогнахте ми многоИскам да ви попитам удължаването на гаранцията от К§К важи ли ако съм закупил продукта от Метро или само ако е от Техномаркет.
Благодаря предварително
Toshiba 55ZL1
Предполагам ,че това вдясно е плазма ? Разликата в цветовете е очевидна, а като черно може и да е по-добре от плазмата.
Това за 5 годишната гаранция не важи вече,било е до края на февруари!Първоначално публикувано от Speed_M
еее много жалко, явно няма кой да се усети да го махне от страницата им. Благодаря за информациятаПървоначално публикувано от webdevil
Здравйете,
чудя се за този модел TOSHIBA 32LV733G/N, дали си заслужава. Не търся нещо претенциозно, а по-скоро бюджетно ориентирано решение за спалнята. Някой ако има впечатления ще се радвам да ги сподели,
Ако пък смятате че има нещо по-добро в този ценови клас, приемам съвети!
Благодаря!
Погледни и този модел като картина е сравним с LV733 , но има и медия плеър през USB с субтитри на българскиПървоначално публикувано от nut001
http://www.technomarket.bg/products/...shiba-40bv700g
Този е модел от 2009 ,но е по-добър като картина с матрица на Самсунг , ако го намериш да не е мостра или малко работила също е добър вариант.
http://www.technomarket.bg/products/...hiba-40lv685dg
Тошиба се представя много добре на SD и в по-ниските класове.
Аз лично съм разочарован от изключително слабите ъгли на видимост на конкретно този модел. С други думи, ако се преместиш дори само една крачка наляво или надясно, и картината става доста бозава. Огледай го добре.Първоначално публикувано от nut001
Бюджетно решение за спалнята бих си избрал някой от следните:
Panasonic 32S20, 32C2/C20
Toshiba 32XV733, 32AV733
Samsung 32C530
(Toshiba 32XV733, Samsung 32C530 не са от най-бюджетните де...)
Конкретно при сегашната промоция от 500 лв./600 лв. Panasonic са супер избор.
Здравейте,
след много мислене накрая си взех Тошиба 42SL738G, много съм доволен от картината, много добро изпълнение, имам само забележки по звука и бих искал първо да се консултирам с вас преди да се обурна към сервиза им - та проблема е, че когато тръгна да увеличавам до към 70 всичко е ОК, но след това започва да се чува едно пращене, все едно ще избия колонките, което за нов телевизор ми се струва притеснително. Надявам се да ми дадете някакъв съвет.
ПС: Случва се не само когато гледам ТВ, а и когато сам пуснал филм през HDMI порта.
Благодаря предварително!
Тошиба имаха някакъв проблем със звука, който се реши с фърмуер, не знам дали се отнася за твоя модел. Виж има ли нов фърмуер. Но по вероятното е, че очакваш колонките на ТВ да правят чудеса, но рядко има телевизори с наистина добър и мощен звук. Според мен не се коси прекомерно - това е нормално и не конкретно за твоя ТВ.
Toshiba 42sl738g дали ще ма проблеми с възпроизвеждането на FUll HD oт компютър?
EDIT: Открих информация.
С изобразяването на Full HD поне от 2-3 години едва ли има модел ,LCD или плазма, който да не се справя.![]()
Първоначално публикувано от svetlio1
За съжаление не си прав.![]()
Тая таблица нещо е нефелна - ТВ поддържа pixel clock 135МХц, което е предостатъчно за 1920х1080х60Хц. Обзалагам се че работи прекрасно на 1920х1080х60Хц през HDMI/DVI от компютър.
ПП. Опа, то било 138.5МХц за 1920х1080х60Хц... :rolleyes: Грешка човешка
Но пак се обзалагам че работи прекрасно на 1920х1080х60Хц през HDMI/DVI от компютър.
Отиваш в магазина и ги караш да ти пуснат който и да е медиа плейър през HDMI на Тошибата на 1920х1080х60Хц. Обзалагам се, че ... (много почнах да се повтарям)
А относно упътването - на моя телевизор в упътването пише 1280х768 от компютърРаботи си перфектно на 1920х1080х60.
ППП. Намерих го и в упътването. Горната таблица е за сигнал, подаван през D-SUB, тоест не те интересува ако компютъра не е отпреди 10 години разбира се.
Аз имах предвид връзка през HDMI ,тия аналогови връзки за какво ги гледате ,то ако компютъра има само аналогови изходи ,най-вероятно въобще не може да възпроизвежда 1080р както трябва .![]()