Здравейте, благодаря много за предишните коментари помогнахте ми много Искам да ви попитам удължаването на гаранцията от К§К важи ли ако съм закупил продукта от Метро или само ако е от Техномаркет.
Благодаря предварително
Здравейте, благодаря много за предишните коментари помогнахте ми много Искам да ви попитам удължаването на гаранцията от К§К важи ли ако съм закупил продукта от Метро или само ако е от Техномаркет.
Благодаря предварително
Toshiba 55ZL1
Предполагам ,че това вдясно е плазма ? Разликата в цветовете е очевидна, а като черно може и да е по-добре от плазмата.
Това за 5 годишната гаранция не важи вече,било е до края на февруари!Първоначално публикувано от Speed_M
еее много жалко, явно няма кой да се усети да го махне от страницата им. Благодаря за информациятаПървоначално публикувано от webdevil
Здравйете,
чудя се за този модел TOSHIBA 32LV733G/N, дали си заслужава. Не търся нещо претенциозно, а по-скоро бюджетно ориентирано решение за спалнята. Някой ако има впечатления ще се радвам да ги сподели,
Ако пък смятате че има нещо по-добро в този ценови клас, приемам съвети!
Благодаря!
Погледни и този модел като картина е сравним с LV733 , но има и медия плеър през USB с субтитри на българскиПървоначално публикувано от nut001
http://www.technomarket.bg/products/...shiba-40bv700g
Този е модел от 2009 ,но е по-добър като картина с матрица на Самсунг , ако го намериш да не е мостра или малко работила също е добър вариант.
http://www.technomarket.bg/products/...hiba-40lv685dg
Тошиба се представя много добре на SD и в по-ниските класове.
Аз лично съм разочарован от изключително слабите ъгли на видимост на конкретно този модел. С други думи, ако се преместиш дори само една крачка наляво или надясно, и картината става доста бозава. Огледай го добре.Първоначално публикувано от nut001
Бюджетно решение за спалнята бих си избрал някой от следните:
Panasonic 32S20, 32C2/C20
Toshiba 32XV733, 32AV733
Samsung 32C530
(Toshiba 32XV733, Samsung 32C530 не са от най-бюджетните де...)
Конкретно при сегашната промоция от 500 лв./600 лв. Panasonic са супер избор.
Здравейте,
след много мислене накрая си взех Тошиба 42SL738G, много съм доволен от картината, много добро изпълнение, имам само забележки по звука и бих искал първо да се консултирам с вас преди да се обурна към сервиза им - та проблема е, че когато тръгна да увеличавам до към 70 всичко е ОК, но след това започва да се чува едно пращене, все едно ще избия колонките, което за нов телевизор ми се струва притеснително. Надявам се да ми дадете някакъв съвет.
ПС: Случва се не само когато гледам ТВ, а и когато сам пуснал филм през HDMI порта.
Благодаря предварително!
Тошиба имаха някакъв проблем със звука, който се реши с фърмуер, не знам дали се отнася за твоя модел. Виж има ли нов фърмуер. Но по вероятното е, че очакваш колонките на ТВ да правят чудеса, но рядко има телевизори с наистина добър и мощен звук. Според мен не се коси прекомерно - това е нормално и не конкретно за твоя ТВ.
Toshiba 42sl738g дали ще ма проблеми с възпроизвеждането на FUll HD oт компютър?
EDIT: Открих информация.
С изобразяването на Full HD поне от 2-3 години едва ли има модел ,LCD или плазма, който да не се справя.
Първоначално публикувано от svetlio1
За съжаление не си прав.
Тая таблица нещо е нефелна - ТВ поддържа pixel clock 135МХц, което е предостатъчно за 1920х1080х60Хц. Обзалагам се че работи прекрасно на 1920х1080х60Хц през HDMI/DVI от компютър.
ПП. Опа, то било 138.5МХц за 1920х1080х60Хц... :rolleyes: Грешка човешка
Но пак се обзалагам че работи прекрасно на 1920х1080х60Хц през HDMI/DVI от компютър.
Отиваш в магазина и ги караш да ти пуснат който и да е медиа плейър през HDMI на Тошибата на 1920х1080х60Хц. Обзалагам се, че ... (много почнах да се повтарям)
А относно упътването - на моя телевизор в упътването пише 1280х768 от компютър Работи си перфектно на 1920х1080х60.
ППП. Намерих го и в упътването. Горната таблица е за сигнал, подаван през D-SUB, тоест не те интересува ако компютъра не е отпреди 10 години разбира се.
Аз имах предвид връзка през HDMI ,тия аналогови връзки за какво ги гледате ,то ако компютъра има само аналогови изходи ,най-вероятно въобще не може да възпроизвежда 1080р както трябва .