Не можеш да сложиш браузър - модела не разполага с необходимата памет. Поне аз не съм попадал в нета на някой, който да се рови в софтуера на Тошиба.
Не можеш да сложиш браузър - модела не разполага с необходимата памет. Поне аз не съм попадал в нета на някой, който да се рови в софтуера на Тошиба.
Еииии от тва по малоумен телевизор не съм виждал..... 10 минути за да пусна един кирлив фаил от флашка , и то не щото фаила е кофти понеже съм го пускал десетки пъти на децата, ми просто малоумника понякога решава че фаила е ънсупортед, и иска рестарт на тв от контакта за да размисли, а тва отнема време колкото стартиране на правец 8 през далечната 88г. Ако искате евтин ТВ поне не си купуваите смарт за да не се изкушявате да му ползвате екстрите, е освен ако нямате железни нерви. Има обаче и една положителна страна, всеки път когато работя с него и после отида на сонито в хола оправдавам всеки лев които съм дал за него.
Да, Тошиба произвеждат евтини/бюджетни телевизори, които имат доста софтуерни проблеми. Да не говорим за изоставането в смарт функциите и недоизпипаното меню. Затова и избягвам да ги препоръчвам освен, когато разполагате с много нисък бюджет и нямате кой знае какави изисквания.
И, аз доскоро не бях много голям почитател на Тошиба, но ето това предложение от ТМ ме впечатли с размер на екрана,ТТ данни и според мен много изгодната цена : TOSHIBA 55L7453, не е евтин/бюджетен телевизор според прочетеното в 1 стр., а е от високия клас за този ТВ.
Та въпроса ми е, ако някой има впечатления от него да каже какви му са минусите и плюсовете. Благодаря.
Toshiba 47L7453 review | TV Reviews
http://www.avforums.com/review/toshi...d-review.10486
Тошиба накрая пуснаха ъдейт до HDMI2.0 за своята линия 4к ТВ:
SW-version: 7.11.80.35.05.1 - 0211:
This version supports input signals with 3840x2160@60Hz via HDMI ("HDMI2.0")
Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-07-14 в 18:58.
Само как се обработва точно със Subtitle edit не можах да разбера отварям ги с програмата правя ги srt в името и коде utf-8. записвам ги и като ги пусна с флашката на телевизора ми излизат обаче на английски език . Ако можеш да ми обясниш малко по точно как се работи с тази програма ще съм ти много благодарен мен
Здравейте!
Купих си преди доста време Тошиба 32SL833 телевизор и до скоро не ми се налагаше да пускам филми през усб на вградения му плеър. Оказа се, че телевизора май не поддържа външни субтитри(*) DivX external subtitles are not supported). Не съм сигурен дали всички суб са такъв тип, но до сега не съм успял да подкарам нито едни. Кръщавам ги с едно и също име като филма, сменям и декодинга на utf8 и нищо и нищо. Някой който по е запознат с този модел може ли да каже дали може да пуснат външни суб?
Благодаря предварително.
Здравейте, имам Тошиба L7335, от около месец се получава следното. През ден през два, (почти без пропуск), при стартирване на тв-то забива, черен екран със звук или без него, понякога забива на канала на който е пуснато и никакъв бутон от дистанционното или на телевизора не работи. Оправя се само след рестарт от контакта, ноо и там често не тръгва от първият път, налагало ми се е да клеча по 4-5 мин. на контакта. Някой имал ли е същия проблем, трябва ли да пиша на тошиба или направо на сервиз да го нося?
Първо постави един галаваничен разделител на коаксиалният кабел преди да влезе в телевизора. После тествай няколко дни.
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...3-(FC-D+FCON+)
Този продукт го нямат, налично е само това ТВ предпазител WP230-TV не знам ще свърши ли работа
Да - ще свърши работа.