Опитвам се да попрекаля с чашката, но битовия алкохолозъм не се получава без компания. Иначе се радвам искрено на турския ентусиазъм за конкуренция на КНДР. Де и ние в БГ да го правехме, ама освен да се оплакваме и изхождаме в кафяво, за друго не ни бива за съжаление. Корейците никак не са за подценяване. Разбирам прекрасно, че изнасянето на производството на изток с евтината работна ръка ще допринесе за натрупване на огромни печалби на разни еврофирми, но това е положението за момента. Имам един японски телевизор на Sony Trinitron от 1984г. и все още работи гадта - не се предава и дори не си променя с времето картината! Имах и едно гадно кинескопско стерео Sony закупено от Германия, дето също щях да му се радвам векове, но ми го откраднаха... Явно слънцето наистина огрява от изток! За нашата съседка Турция също имам добри впечатления - едно 32 инчово лед телевизорче Crown го малтретирах нон стоп в продължение на 12 години и разбира се, се предаде в ръцете на съпругата
. В края на краищата тези телевизори са едни консумативи и най-важното е да носят удовлетворение на собственика им. Колкото е по-ниска цената и по-високо качеството, е добре за купувача. Имаше една поговорка за рая, ама наздраве!
![]()