Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 22 от общо 22

Проблем със зареждане от Setcom.bg

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Проблемът ми със зареждането на www.setcom.bg е бил от доставчика - губеха се пакети, както отбеляза MitkoS.

Сега проблеми няма, всичко си се зарежда прилично бързо.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2003

Значи май аз съм в случая с уникален проблем?! Систематизирам:

1. Все още продължава да се държи по абсолютно същия начин както и преди

2. Нe съм открил подобен проблем с никой друг сайт освен Setcom.bg

3. Защитната стена явно няма вина, тъй като и без нея (изключих я) е същото

4. Проблемът го имам с Internet Explorer и Avant Browser, но не и с Netscape Navigator

5. Не съм сигурен къде и кога забива, но последното което се вижда на Status линията е зареждане от kredor.bg

6. Непостоянен - понякога зареждам една страница и забива на втората, а друг път забива "едва" на 5-6-тата.

Пак да попитам - някой знае ли как мога по-детайлно да проследя на какво точно забива браузъра?

4. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005

Пробвай

IE/Tools/Internet Options/Advanced/Restore Defaults

а също така и всички актуализации

IE/Tools/Windows Update

5. Тук е от
    Nov 2003

Благодаря за добрите съвети!

Проблемът се оправи от връщането към първоначалните настройки - "Restore Defaults". Сега остава да ги разбутам пак за да разбера откъде е станала белята... Не си ги записах (щото съм мързелив), но не видях нещо нередно при беглото ми прохождане по тях.

А за Windows Update и аз се сетих във връзка с друг проблем, който имах с Outlook Express и той се реши от там. После влизам да драсна два реда по въпроса и ти си хвърлил идеята за "Restore Defaults"!

Сега остава Microsoft да си оправят Internet Explorer да работи хем с Google Toolbar, хем с кирилица и всичко ще светне...

6. Тук е от
    Nov 2003

За голямо мое съжаление трябва пак да се оплача от Internet Explorer и да потърся съвет от по-знаещите. Значи след включването на опциите по подразбиране всичко "уж" се оправи, но чак след ден-два разбрах, че всъщност не мога да зареждам много страници. И не мога хич да им хвана логиката, надявам се някой да даде акъл, но звучи почти като ребус:

1. Не мога да зареждам въобще началната страница на в-к "Сега": www.segabg.com. Изписва Done долу вляво, но екранът е празен.

По същия начин се държи и ако се опитам да пусна отговор към тема във форумите на SetCom.bg. Форумите и темите си се зареждат съвсем нормално, само страницата за отговор не ще - пак Done на празен екран.

В страницата на НОИ

http://healthinsurance.nssi.bg/repor...m_1_15_out.asp

мога да пиша в полето за проверка, но не мога да си изпиша ЕГН-то (не ми дава да пиша нищо в него прозорче). Да, но пък на основната страница на НОИ, която май е същата:

http://healthinsurance.nssi.bg

нямам никакви проблеми и в двете полета.

3. С изключение на горните страници май не съм срещал проблеми с други сайтове, но явно подобни проблеми ще стават повече. В Netscape проблемите ги няма, само дето не ми харесва като браузър.

4. Всички гореизброени проблеми се решават временно ако отида на

Internet Explorer -> Tools -> Options -> Advanced

и променя коя да е опция и щракна Apply. Лошото е, че се оправят само за текущата сесия на браузъра и при рестартиране на браузъра проблемите са си същите?! Чудя се как да диагностицирам проблема? Щракам опции на IE, но която и да щракна се оправя до следващото стартиране?!

Само аз ли имам подобни проблеми? Със сигурност знам, че НОИ проблема го изпита и един приятел с Win98SE, но за другите не зная.

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

1. реинсталл

2. смяна на браузъра

8.  

9. Тук е от
    Dec 2003

Проблема ти е в Windows-а и в това, че Internet Explorer-a си е интегриран (вярно че е малко бъгав". Преинсталирай и си сложи по-добра версия на win (XP Corporate Edition SP2). Виждал съм подобен проблем при Home edition - много е бъгав!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Проблем при зареждане на ОС
    От VMVBG във форум Мобилни устройства
    Отговори: 1
    Последно: 02-09-14, 20:05
  2. Проблем със зареждане на текстурите
    От GOGETIT във форум Общ - хардуер
    Отговори: 6
    Последно: 16-05-09, 15:32
  3. Проблем при зареждане на windows
    От helios1 във форум Windows
    Отговори: 3
    Последно: 23-01-09, 17:22
  4. Проблем при зареждане на компа
    От pland във форум Общ - хардуер
    Отговори: 20
    Последно: 19-01-09, 20:13
  5. Windows - Проблем - Зареждане
    От TopBG във форум Windows
    Отговори: 5
    Последно: 15-11-04, 12:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе