Здравейте.
Наскоро разбрах, че имам някакъв проблем със звуковата карта. Тя е вградена, дъното е Асус П4П800. Инсталацията на Уиндоуса ми е на не повече от 3 месеца, и в началото го нямаше този проблем. Разбрах го чак когато отворих някакво клипче от vbox наскоро.
Значи компютъра си има звук - Уинамп, филмите, даже доскоро (седмица-две) като вкарваш разни усб устройства се чуваше онзи звук (когато се закачи/разкачи някое устройство) тук съм сложил няколко скрийншота с настройките на звука. Прави ми впечатление, че каквото и да избера в "Sound and Audio Devices" - "Audio" - MIDI Music Playback - на default device винаги остава празно. Избирам нещо - Apply, OK, и ако влезна наново пак е празно. Пробвах разни комбинации - тикчето на "use only default devices" и разни друго, но без ефект. SoundMax има някакъв софтуер за диагностика и настройка - всичко мина pass.
Дайте някакъв съвет къде да поровичкам за мога да слушам разни такива аудио/видео клипчета а и самите звуци на Уиндоуса. Както виждате от снимката, когато избера "Sound and Audio Devices" - "Sounds" Critical stop /примерно/ play бутончето не е активно.
Благодаря !