Stanley,прав си,но не много...Апропо,не е само мое мнение...Имам си подобни причини да не ползвам ISQ,Skype,и т.н...Чак параноя не,но малко предпазливост носва.Нали знаеш стария лаф-..."нета е измамно анонимен."
Stanley,прав си,но не много...Апропо,не е само мое мнение...Имам си подобни причини да не ползвам ISQ,Skype,и т.н...Чак параноя не,но малко предпазливост носва.Нали знаеш стария лаф-..."нета е измамно анонимен."
"краиности", не и от мен. Нищо против хората от съответните служди да си имат механизмите за залавяне на ИСТИНСКИТЕ престъпници в интернет пространството, прочел съм го някъде - затова пиша за ЦРУ, ако остане време да се поразровя, ще намеря статията и ше я пусна, може и да е била от някой наистина параноикПървоначално публикувано от Stanley
В работата има около 10-12 компютъра и толкова ЛИЦЕНЗИРАНИ (купени) операционни системи, и на всичките са им включени упдейтите и се актуализират. Аз работя от 3г. в тази фирма, а колеги има от 5г. Откакто са купени (най-старите 3 компа са COMPAC и са от 4г.) тези компютри НЕ СА ПРЕИНСТАЛИРАНИ! Сувсем серьозно! Това са компютри за видеомонтаж имат интернет, антивирусна, общ дисков масив и всеки ден се монтира на тях. Но не се използват за тестване на ВСЯКАКЪВ софтуер, хардуер, кракове или пачове... (има една такава машина, която е като кранта - които я хване, тои я троши от вируси и бъгове)
По темата: ако компютъра е профилиран и направен от съвмвстими компоненти и е Оригинален (лицензиран) то упдейтите се включват, даже е добре. Ако е кракнат пачнат или по някакъв начин "валидиран", рано или касно от Майкрософт те "надушват" и се налага да ти "обозат" системата и да преинсталираш. Ако си спреш спеш ъпдейтите, рано или късно ще ти се наложи да изтеглиш някое уж "свободно" тулче за да можеш да си инсталираш новата (кракната) игра или любим софтуер и това "тулче" си знае работата - елиминира те поне за два дена... Или постоянно следиш за нови пачове за Win-a, или упдейтваш от "безопасни" сървъри или просто си купуваш Windows... (или ползваш корпоративен ключ![]()
Това е мое мнение изградено от лични наблюдения. Може да съм много "бос" и "заблуден" в очите на някои, но аз не съм имал проблеми с ъпдейтие, а само с вируси от злонамерени кейгенове и пачове...
То на машините с линукс и bsd и аз нямам проблеми с ъпдейтите на windowsПървоначално публикувано от totonis
![]()
леле мале колко килограма глупости са изписани в тази тема! просто ме втриса...
"То на машинiте с линукс и bsd и аз нямам проблеми с ъпдейтите на windows"
Хвана ме. Сървара е специялизиран софтуер - линукс базиран, другите са има МАС-ове...ама двата Компака наистина не са имали преинсталация, но се ползват само за монтаж и нищо друго... ама "крантата" си го отнаса за сичките
![]()
сувсем, серьозно, касно, газат, пощ, незнаете...
Според мен някои хора трябва да си ъпдейтнат знанията по елементарен български език, не операционните системи.
Сувсем серьозно ви казвам!![]()
Избирам си от предлаганите и ъпдейтвам. Засега сериозни проблеми не съм имал. По точно само 1 съм имал (налагащ преинсталация) , но той се получи след инсталиране на игра и не мисля , че е от ъпдейти.
Офф:
А що се отнася до Miceosoft , дразнили са ме един път "мноо яко" с преинсталацията на компа на една колежка (дето все и се налага и нищо не му прави , пък той се омазвал сам). Та на третата преинсталация (лиценза е с компютъра) ми поискаха копие от фактурата с която съм се сдобил с машината.