Здравейте.Имам следния досаден проблем с Уиндоус ХР SP2.Наскоро при поредното зареждане на системата се появил нов десктоп (син фон, с кошчето и нищо друго). Няма и помен от предишния десктоп и съдържанието му.Просто се е заменил с нов.Нямам представа какво е правено с машината, само ми описаха проблема и ме помолиха да помогна. Почистих всичко с Dr. Web, Trojan Remover и Avira Antivir.Прави ми впечатление, че когато опитам да променя нещо по настройките на Windows, каквото и да е (да добавя допалнителен език или да настроя Windows да работи по бързо-My Computer-Properties-Performance-Properties-Visual efects-Optimize for best performance), cлед като натисна apply, всичко си остава непроменено.
Не мога да използвам и system restore, защото не е активиран никога. Не става и да сменя users, защото съществува само един единствен.
Прави ми впечатление и че при опит за рестартиране или изключване на компютъра се появява символ, че има чакащи ъпдейти, които за да бъдат инсталирани е необходимо да се изключи машината. След изключване всичко остава непроменено, защото отново се появява знак, че има неинсталирани ъпдейти, които ще бъдат инсталирани при изключване на компютъра.И така отново и отново.
Всичко изглежда толкова объркано, колкото го описвам.
Можете ли да ми подскажете къде да търся проблема? Благодаря на всички, които биха се отзовали.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат