Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 25 от общо 25

Бавен интернет - НР Павилион дв6626

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Re:Бавен интернет - НР Павилион дв6626

Инсталирай си Vista Ultimate,
    после ще бъде възможно да добавиш бг интерфейс за езика, ако ти е нужно разбира се.
    При инсталацията дай всички опции за регион и език - bg.
    Езиковия бг пакет, ако ти е нужен и не го намираш ми се обади на лични.

2.  

3. Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от wiseacre
    Инсталирай си Vista Ultimate,
    после ще бъде възможно да добавиш бг интерфейс за езика, ако ти е нужно разбира се.
    При инсталацията дай всички опции за регион и език - bg.
    Езиковия бг пакет, ако ти е нужен и не го намираш ми се обади на лични.
    Благодаря за отговора!Доскоро бях с ултимейт ,но сложих премиума като мислех ,че ще се ускори уифито ,ама не стана.Въпреки това инсталирах 1 програма /Вистализатор/ за БГ език и както виждаш я използувам. Вчера си играх над 1 час със субтитрите на 1 филм /с Гом Плеър/ и постоянно ми излизаха йероглифи.Имам 1 приятел ,дето е с премиум и неговият РС превежда всичо ,но някой му го е направил. Поздрави! : Малко съм нагъл ,ама не ми оръщайте внимание :

4. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Аз имах подобен проблем с лаптопа на жена ми.
    Имам нет вкъщи, но взех PC на хлапето и лаптоп на жена ми, че само ми пречеха да играя на Кабал (това не е важно). Пуснах нов НЕТ и взех един рутер, така PC-то имаше връзка чрез кабел, а лаптопа през Wi-Fi. Но .... лаптопа работеше като при теб, отваря страница за 2 минути. Започва добре и след 5-10 минути откача и нета ту спира ту тръгва. Казах на жена ми: "Нямам време да го мисля си казах, дадох една торба кинти- Оправяй се! ". И стана в къщи за 5 дни като на Централна гара. Луда работа идваха разни "Админи", "Сис-админи", "Съпорти" и други специалисти. По 2-3 пъти на ден ръчкаха и настройваха. На единия има има 35 мегабита на другия нема нет. Е ..... стегна ме капата и понеже това ми е специалноста дето учих 5 години станах и погледнах(преебах си вечерта!). Какво се оказа! Лаптопа се канектва към моя рутер, но вижда и рутера на комшията дето е в другия двор. По някое време полудява и се закача за него. Ама после се връща пак "у дома". Забраних сичко и само моя си вижда сега и всичко пак е ОК. Пак си играя Кабал без да ми се пречи
    Погледни дали не е и при теб така да го "лъжат" други подобни устройства без пароли.

5. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Хм, малко ме съмнява твоя комшия ...
    Как така комшията ... пък без пароли ... пък на на лаптопа на жена ти?
    Има нещо ...
    /Това е шега, да не ми се обидиш/

6. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Malone
    Хм, малко ме съмнява твоя комшия ...
    Как така комшията ... пък без пароли ... пък на на лаптопа на жена ти?
    Има нещо ...
    /Това е шега, да не ми се обидиш/
    Още сме без пароли
    Не ми пречи, на неговия майка му чати. А у нас на тоя канал са две женици на скайпа ..

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от tripio
    Да ,но при останалите трима няма проблеми.Снощи на админа мобила отваряше гугъла по-бързо ,отколкото моят РС. Защо е така? Поздрави!
    Останалите 3-ма са на кабел явно или са много по-близо от теб.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Абе аз сега се сетих, ти на ток или на батерии го пробваш това чудо?

10. Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristobotev
    Аз имах подобен проблем с лаптопа на жена ми.
    Имам нет вкъщи, но взех PC на хлапето и лаптоп на жена ми, че само ми пречеха да играя на Кабал (това не е важно). Пуснах нов НЕТ и взех един рутер, така PC-то имаше връзка чрез кабел, а лаптопа през Wi-Fi. Но .... лаптопа работеше като при теб, отваря страница за 2 минути. Започва добре и след 5-10 минути откача и нета ту спира ту тръгва. Казах на жена ми: "Нямам време да го мисля си казах, дадох една торба кинти- Оправяй се! ". И стана в къщи за 5 дни като на Централна гара. Луда работа идваха разни "Админи", "Сис-админи", "Съпорти" и други специалисти. По 2-3 пъти на ден ръчкаха и настройваха. На единия има има 35 мегабита на другия нема нет. Е ..... стегна ме капата и понеже това ми е специалноста дето учих 5 години станах и погледнах(преебах си вечерта!). Какво се оказа! Лаптопа се канектва към моя рутер, но вижда и рутера на комшията дето е в другия двор. По някое време полудява и се закача за него. Ама после се връща пак "у дома". Забраних сичко и само моя си вижда сега и всичко пак е ОК. Пак си играя Кабал без да ми се пречи
    Погледни дали не е и при теб така да го "лъжат" други подобни устройства без пароли.
    Няма свободни мрежи около мен. Благодаря

11. Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от Black Adder
    Абе аз сега се сетих, ти на ток или на батерии го пробваш това чудо?
    Основно на ток /махнах му батерията/ ,но съм пробвал и на батерия /няма разлика/. Поздрави

12. Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Останалите 3-ма са на кабел явно или са много по-близо от теб.
    Телефонната линия е във съседният апартамент ,където има РС закачен към рутера + лаптоп със уифи ,но се използуват рядко. Другите двама са но около 50 м. единият е с лаптоп /256 рам/ ,а другият със РС ,използуват ги рядко.Заедно иматАР + антена. Доближавал съм моят лаптоп до рутера ,но разлика в скоростта на нета нямаше .Помолих админа да вдигне скоростта на 56мб ,но той ми каза ,че го било страх да не изгори рутера.Възможно ли е това да стане ,ако се включим 3-4 сомпа наведнъж посредством уифи?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Бавен Samsun Smart hub???
    От http във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 14-06-12, 18:48
  2. Бавен Windows Home?
    От IBM4o във форум Windows
    Отговори: 7
    Последно: 09-02-07, 16:07
  3. Бавен upload
    От Niakoi във форум Мрежи
    Отговори: 3
    Последно: 07-02-06, 22:33
  4. По-бавен ли е форума на Setcom?
    От god във форум За Форума
    Отговори: 10
    Последно: 30-06-04, 09:51
  5. Отговори: 2
    Последно: 21-12-03, 17:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе