Здравейте,
Преди няколко дена закупих 1 лаптоп от техномаркет - MSI EX705X 227BG. Без операционна система е...
Опитах се да си инсталирам WinXP (лицензиран) но когато започне синия boot екран и зареди всичките драйвери и изпише съобщението "Setup is starting windows..." в долната част на синия екрана, забива за 5 сек и после изкарва нов син екран с някаква хардуерна грешка ...
Пробвах после и с някакви други нелицензирани версии на Windows XP но никаква полза ... резултата е същия. В биоса прегледах нещата, но честно да ви кажа толкова орязан биос не бях виждал...
Та пробвах с Windows Vista и всичко мина успешно ... инсталацията завърши, windows-a си тръгна и няма проблем...
Някой сеща ли се как мога да избегна този отвратителен син екран с тази грешка така че да мога да инсталирам XP и да махна тази отвратителна виста...
Благодаря много от сега

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

Първоначално публикувано от CreatoR
 Първоначално публикувано от CreatoR   
  .
. . Прекалено орязан е, едва ли не има само меню за boo priority-то, което страшно много ме учуди... но все пак това е MSI
. Прекалено орязан е, едва ли не има само меню за boo priority-то, което страшно много ме учуди... но все пак това е MSI  .
.