На всеки се случва да постъпва така, дори си мисля че за потребителя е по-добре като му се свърши работа по-бързо...
На всеки се случва да постъпва така, дори си мисля че за потребителя е по-добре като му се свърши работа по-бързо...
А пък на мен до сега никога не ми се е случвало. и би ме било срам така да лъжа клиента
Виста-та си е добър софтуер както и да го кажем. въпросът е дали сме свикнали на него
Ето тук има пробив по темата:Първоначално публикувано от ru-boy
http://forum.msi.com.tw/index.php?to...2357.msg923681
И аз харесвам Виста, а и свикването с нея не е проблем, но засега не мога да намирам някой драйвери и програми, например не мога да си сменя софта на сателитния приемник...
Пробва ли да го пуснеш като Win XP или Win 98 съвместим от настройките на шорткъта? Понякога помага.Първоначално публикувано от ab52
Казах, че зная как да се оправя, но не разполагах с време. Налага се човек да е гъвкав ;-)))) при взимането на решения, а не да тръгва с артилерията, а и така си спестих време да ида на кръчма. Кое е по-важно да ида на кръчма или да сложа ХР което няма да бъде оценено по достойнство?Първоначално публикувано от Black Adder
Намерих ъплоадер работещ с Виста, за качване към сатприемник, но не намирам драйвер за кабела, с чип ARK3116 e, по-точно намерих един , но не може да се инсталира.... Сега свалям инсталдиск за ХР с последните драйвери за NFORS ...
Не съм сигурен, но някъде съм чел, че виртуалните системи не работят с други драйвери освен с тези на реалната система, по-специално за USB ... не съм пробвал лично...
MSI VR630X-041BG... Инсталирах вече и винХР като 2-ра система. Буутлоадерите "не се разбраха" през кой от тях да буутва, но се оправи с VistabootPRO v3.2.0. Опитвах да вкарвам драйверите при зареждане с USBфлашки, но не се получи затова направих диск в който с nlite вкарах драйверите. За интересуващите се http://www.msfn.org/board/index.php?...8;#entry356029
Здравейте, чета в темата и виждам че сте събрани доста знаещи, обръщам се към вас с молба за помощ относно MSI wind notebook. Днес го купих за дъщеря ми като подарък за Коледа , момчето в магазина ми каза че няма проблем да си инсталирам Win, за целта си купих отделно DVD четец с USB.E ама като не съм го правила никога се оказва много сложно за мен и едва ли ще се справя. Та мисълта ми е : кажете къде да го занеса да го оправят и колко ще ми струва.
Ако си беше направил труда да погледнеш профила, щеше да разбереш че е от София.Първоначално публикувано от Pat
Какъв точно "Win" искате да инсталирате. Ще се намери някой, който да ви помогне, но уточнете това.Първоначално публикувано от djuji
Като че ли, четейки ревютата му, а и характеристиките, машинката е създадена за Windows XP, но все пак напишете желанието си.
Този, който ще се наеме, трябва да знае това.