На служебния комп махнах флекса, на домашния го оставих. Не виждам някакава коренна разлика. Единствено клавишните комбинации за смяна на езика малко ме затрудниха докато свикна, другото си е по старому. FearMe благодаря за програмката, не е лоша, но за човек който ползва фонетика, аз карам на стандартната.
Е като карраш на стандартната, обясни защо си качвал изобщо FlexType? Програма доказано вредна точно поради факта, че дублира вградените функции за кирилизация на системата?
Каква е причината, да не избереш от Regional Settings - Bulgarian, а да оставиш всичко на English, пък след това да платиш 45$ (май толкоз беше последната цена) за програма, дето не само ти се намърдва където не трябва, ами и шрифтовете слага както тя решава?
И ми е чудно, каква разлика очакваш, с Flex-a да е по-кирилизирана програмата ли, що ли?
Когато навремето си купувах първия компютър имах само теоритични познания от приблизително 80-те години, инсталацията и програмното осигуряване ми бяха правени от друг. Та той ми препоръча флекса и от тогава продължих да го ползвам по навик, още по-вече, че ми беше казано че участва при декодирането на субтитрите.Първоначално публикувано от Black Adder