за същите няколко часа аз пък какво видях
(7137 е сложена върху 7127)
1. зареждането не го следя по хронометър, но не ми прави впечатление да е по-бързо/по-бавно
2. IE като че ли по-бързо използва кешираните файлове (то няма как по-бързо да дърпа, така че това остава да е
3. въведените отпреди userass продължават да са си валидни, разбира се, след като при първо влизане трябваше все пак да си избера валидните за конкретните сайтове
4. action center си е запазил предните настройки, като за конкретно проблематичния ти аваст мога да кажа, че по нищо не се отличава в поведението си от всички останали
5. след проблемите, които имах с ползването на daemon tools при 7100 и 7127 (зацикляне на стъпката "restart to continue installation") сега всичко е наред. инсталира си се на един дъх, работи безпроблемно. досега се налагаше да ползвам virtual drive, който не е по-лош, но е с по-малко възможности за настройка....
допълнителните неща, несвързани с поста на stenly, са:
6. ъпгрейдът продължи повече от предния път, може би поне час
7. категорично по-бързо гасене
8. като че ли по-бърз alt+tab (снощи тествах при две пуснати игри - damnation и king's bounty-princess. днес вече не мога, защото damnation освободи на бърза ръка едни 8гиги от харда ми... защо ли? )
9. някои програми тръгват по-бързо. примерно qip сега ми зарежда осезаемо по-бързо, струва ми се, че и excel-ът светва по-рано от преди... е, за няколко часа не съм пускал кой знае колко неща, споделям впечатления on-the-fly