Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 18 от общо 18

Как да разкарам суап файла на WinXP

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Re:Как да разкарам суап файла на WinXP

Не виждам как програми ще записват ФАЙЛОВЕ в суапа, като той не част от файловата система, а се адресира като памет. Освен това по дефиниция програмата не би трябвало да може да направи разлика дали записва или чете в/от физическата памет или в/от харда/суапа. Точно това е идеята му (на суапа).
    Аз от близо две години не ползвам виртуална памет, разбира се винаги съм имал достатъчно RAM - 4 GB в началото и 8 в последно време. Никакви проблеми до момента.
    По темата - няма нужда да си играе човек да трие или мести суапа преди да прави имидж. Ghost или го изключва, или го компресира доста добре. Правил съм си експерименти и съм забелязвал само 100-ина MB разлика в размера на имиджа преди и след изтриването на суапа.

2.  

3. Senior Member Аватара на Bibi
    Тук е от
    Nov 2004

Aз също карах една година експериментално без пейдж-файл и без проблеми.
    Следях натоварването на паметта и се е вдигало над средата само ако 2+ седмици не изключвам Мозилата.
    Не ми се е случвало програма да ми плаче по въпроса.
    А Фотошопа според мен си има личен суап.
    Смятам, че оптималното решение зависи от количеството памет, използваните приложения и характеристиките на харда.
    Ако паметта е повечко, а харда е бавен, малък или шумен, пробвайте.

Когато се избере да се ползва пейдж файл, мисля, че ако се зададе да е с постоянна големина, да е дефрагментиран и физически да се намира в началото на харда, ускоряването се усеща.

4. Тук е от
    Apr 2005

Не съм пробвал, но си мисля, че с "Hiren's Boot CD", и с някой от неговите "File managers" (например Volkov Comander) които виждат NTFS можеш да изтриеш всичко, което не ти трябва.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Отговори: 9
    Последно: 19-02-07, 21:27
  2. Отговори: 12
    Последно: 31-07-06, 10:37
  3. Сливане на два файла
    От gogocuk във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 3
    Последно: 11-04-05, 17:19
  4. Как да разкарам SuSE-to
    От parazit във форум Linux
    Отговори: 2
    Последно: 01-03-05, 00:54
  5. Идея как да разкарам рекламите от ICQ 2003b
    От Kayso във форум Общ - софтуер
    Отговори: 52
    Последно: 15-12-03, 22:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе