Оправи си резолюцията и ще се оправи.Първоначално публикувано от ivanhoe72
Оправи си резолюцията и ще се оправи.Първоначално публикувано от ivanhoe72
Върнах си 7-цата, Fear Me. Така че очевидно има нужда от помощ За систем рестора разбрах, колкото до мрежата съм разрешил да вижда други компютри в мрежата, виждам файловете на другия комп с ХР-то и мога да копирам без проблем, но обратното се оказа трудно. На десктопа като му дам да се свърже с лаптопа излиза прозорче да пиша user name and password. Как да разкарам паролата на лаптопа, така че да мога да илиминирам този досаден прозорец изискващ парола. Хайде аз паролата я знам, но юзърнейма не мога да го докарам и не знам откъде да го видя. Пробвах с името на лаптопа и всичко за което се сетих, обаче не става и не става. Само това ме тормози на този етап.Първоначално публикувано от FearMe
Пропуснах да пиша - Windows 7 Ultimate 32 bit
прозорчето с user/pass ти го вади, защото ти е активиран password protection sharing:
control panel -> network and sharing center -> homegroup and sharing options -> advanced sharing settings -> turn off password protection sharing
Благодаря FearMe. Между другото снощи по късните доби го преборих, просто не бях видял, че в прозореца с дискавъритата има възможност да се слезе надолу, където се вкл./изкл. паролата. А на другия компютър трябваше да укажа пътя с Map network drive, което го бях позабравилПървоначално публикувано от FearMe
Добре де, махнати са пароли, разрешен е всякакъв достъп между двата компютъра и сега какво се получава. Настолния с ХР-то като го пусна и веднага засича другия почти на секундата. Но обратното съвсем не е така. Лаптопа /като го отворя, демек излиза от "спящ" режим/ се куми, постоянно му давам рефреш на мражата и чак на 10 тата минута може би прихваща другия комп. На какво се дължи това, да не би да трябва още някаква настройка да му се прави?