Някой инсталирал ли ги е в такава схема:
C: [NTFS] = WINXP
D: [FAT32] = WINME (9x)
[заб. C и D са физически дискове]
без да ползва обаче друг boot manager освен стандартния на XP
Някой инсталирал ли ги е в такава схема:
C: [NTFS] = WINXP
D: [FAT32] = WINME (9x)
[заб. C и D са физически дискове]
без да ползва обаче друг boot manager освен стандартния на XP
ahum
ama trqbva da mahnesh C-to... t.e. ostavi samo fizi4eskoto D (koeto shte stane C togava), instalirai ME-to, posle sloji C-to i instalirai XP na nego i go napravi NTFS.
A kak stava nomera ako C(NTFC) i D sa logi4eski i ne se polzva drug boot manager?
Mi po-trudni4ko stava
ediniq variant vmesto da mahash hdd-ta da hidevash partitioni s PM naprimer, drugiq e purvo slagash XP-to na C, konvertirash kum NTSC, PAL, SECAM ili kakvoto tam ti kefne, posle slagash windowsx9 na D-to, kato predi tova setvahs D za active partition za da si sloji shita tam, sled tova vrushtash activeto na C i redaktirash boot.ini na XP-to...
vij, moje i da ne stane, pravil sum podobno neshto no ne si spomnqm kak to4no beshe (
btw lemmy... ti li si lemmy-to ot free-to? Ako da shte furlish li 1 pogled na troubleshooting[games] 4e edin se e razplakal za tebe
Az sum da.
Ama tia neshta sum gi ka4val predi pove4e ot godina. Puk na toia acount otdavna pass-a mu se zagubi.
Predi vreme imashe mnogo problemi FTL i togava neshto stana i ne mi dadoha nova pass.
Az dage se 4udia kak ne sa zatrili toia acount kato ot dosta vreme ne sum vlizal.
Sorry ama ne moga da pomogna na toia 4ovek
Прави се с опция cleanboot=0 в инсталационен *.inf файл.
Абе много сложно го изкарахте бре
DeathKnight - инасталирай първо XP на C:\ като го форматираш NTFS още при инсталацията. Като го инсталираш, дай на System/Advanced/Startup and Recovery и тн, ти си знаеш, в началото да ти показва операционните системи 30 сек. примерно После на D:\ инсталирай WINME или (9x), не би трябвало да имаш никакви проблеми с стандартния ХР boot manager, ще засече и двете ОС
При мене нямам никакъв проблем Нищо, че сега съм с един диск, преди бях с два, от който стария Quantum (бог да го прости) беше с 98, всичко бе о.к.
Нещата се осраха в много по-ранен стадий ... (.NET изобщо не засече диска) и операцията се отлага. Всеки случай разбрах как да го направя, без нищо да правя... едно entry в BOOT.INI стига.