Всичко започна преди няколко дена, когато реших да си изчистя компа, понеже вентилатора на захранването доста бръмчи ... btw не беше прашен вътре ... като затворих капака и го пуснах ми изписа , че не намира хард нз защо ... сигурен съм , че не съм бутнал нищо . изключих го и след няколко часа пак го пуснах .. разгеле, тоя път го разпозна и почна да зарежда windows repair ... след това , като се оправи , започнах да си джиткам нещо в фб и по едно време в най-неочаквания момент мишката замръзна, а междувременно от слушалките се чува едно бучене, и нищо не може да се направи освен да се рестартира ... след рестартирането още при самото зареждане на windows пак заби ... оставих до да се охлади за 15 минути и пак го пуснах ... пак се включи repair-а и след това пак тръгна ... след известно време пак по същият начин замръзна мишката и се наложи рестарт , а след това автоматичен repair .. реших , че проблема е от вентилаторите , защото и без това бръмчат като трактор ... в еверест ми изписа нормални температури , но след като влязох в фб и скайп температурите се покачиха доста от рода на 50c cpu , 44c mb и забелязах че като стигнаха 55c cpu и 47c mb компа заби по същият начин .... очевидно вентилаторите са за сменяне .. отворих му капака , за да се охлажда и температурите драстично спаднаха до 35c mb и 41-42 cpu при нормално натоварване ... през следващите 2 дена цъках skyrim на ултра графика и проблем нямаше ...вчера пускам компа и ....... не зарежда старт лентата и иконите ги няма ... спомням си че като го изключвах последния път force-нах shut down-а понеже имаше няколко приложения отворени , а бързах ... в момента пиша от safe mode , а в нормален режим иконите ги няма , старт лентата не зарежда - долу в дясно където са стартираните приложения единствено я има иконата за звука (not running) и евентуално започва да зарежда аваст , но до там ... никакви клавишни комбинации не помагат ... мишката се движи нормално и мога да маркирам с нея
1. автоматичния repair въобще не тръгва
2. нямам запазени точки , за да възстанови системата при последните работещи конфигурации
3. нямам диск с windows за да го repair-на
4. преди малко опитах ръчен repair , не помогна, а само влоши нещата понеже вече курсорът се върти ...
ето малко инфо от autorun
http://img834.imageshack.us/img834/4953/47067083.png
плс хелп .. поправимо ли е или да го карам на сервиз тази зима компа прави 3 години и не е преинсталирван windows за сега