Всъщност, за да ми е гадно, хватката май е патова. Аз драйвери намерих, май, обаче проблема е че няма как да ги кача. За да работи споделянето на папка (между виртуалката и реалната ОС), на виртуалката трябва да има инсталирано virtualbox guest additions. Да де, ама не може - крашва, при опит за инсталиране. За да вижда виртуалката USB флашка, пак и трябва това споменатото. Баси!
Да не би да ползваш стар виртуализатор на който guest add-on-а да не е предвиден за Win10 и за това да ти крашва ?
Ами да, не съм го ъпдейтвал от над година (поради простия принцип, че ако нещо работи не се пипа (ъпдейтва); отделно че преди време бях ъпдейтнал така веднъж и после що ядове брах, докато върна версия, която да работи).
devil ...принципа работает не трогай е добър, ама пък точно при виртуализаторите и новите ОС си е задължително.
Този Upgrade-нат win7 що го бавиха а ни принудиха даим купуваме поредния бъг с име 8
( запази се тенденцията през 1 версия да е читава )
От днес на екрана на моят лаптоп в долният десен ъгъл се появи иконка за ъпгрейд до Уиндоус 10. Аз съм със фабрично инсталиран Уиндоус 7. Ето и една моментна снимка на десктопа ми: Уиндоус 10.jpg
Този пост е редактиран от justify; 01-06-15 в 15:35.
сложих последната бета ,бъгава беше .. според мен е рано
Тази икона не е за сваляне на джама. Просто, чрез нея си правиш резервация, когото стане готов, да го получиш бонус направо на компа като ъпгрейд.
Изобщо джама е замазан с боза. Линукса е истината.