Velev зависи за какво
Един джам 7-а, ще ти покаже на какво не е способен линукс -при работа със SQL.Там линукс издиша като скорост. Готов съм по всяко време да го докажа. Особено със ССД .
Velev зависи за какво
Един джам 7-а, ще ти покаже на какво не е способен линукс -при работа със SQL.Там линукс издиша като скорост. Готов съм по всяко време да го докажа. Особено със ССД .
Аз като пусна джама и докато тръгне си правя кафе а линукса докато светне и седна вече работи. Държа и джама заради програмата за сайта ми. Тъпо е че има много добри програми за уин без аналог в линукса.
Пак си мерите на кого му е по-дълъг без да има нужда! На въпроса на PAT, да по-бърз е
Някой наясно ли е, дали при ъпгрейд до W10 Pro, когато излезе официално на 29 юли, ще има възможност за връщане/Rollback на "седмицата", ако е правен от нея въпросният ъпгрейд? Намирам инфо само за W10 TP, но нищо конкретно за стабилния билд, който се очаква другия месец. Не мога да си направя - по неизвестни причини за мен - backup image на седмицата и от мисълта да преинсталирам ме втриса, че ще навлече и ровичкане по линукса на другите дялове.
Свали си Hiren BootCD RESTORED Edition и си направи имидж с някоя програма от раздела Back up
Аз използвам Norton Ghost
Предполагам че тръгва за толкова но ако го държиш в спящ режим.
Не знам за каква машина става дума аз сравнявам на лаптопа ми.
Не само резервирах Уин 10.
Аз обаче си имам на дискове огледално копие на оригиналния Уин 7 след преинсталация и ъпгрейд до SP1, включително с всички работни програми които използвам.
Така че и да "се омаже" нещо винаги мога да преинсталирам огледалното копие на оригинала.Ще си помисля за Уин 10 дали да го инсталирам, макар че обещанията на разработчика са огромни ...
Ще си помисля, след като изчакам за първите отзиви.При мен проблемът е че работя с немалко държавни институции през интернет, а те винаги "кретат" някъде най-отзад когато стане въпрос за поддръжка на нови програми или ъпдейти.Поради това когато нещо се омаже спирам автоматичното обновяване на Уиндоуса и възстановявам към стара дата отпреди да се появи проблемът.Преди 2-3 месеца имах някакъв проблем с Java и не виждах какво изобразява страницата когато имаше java приложение.Често и възстановяването не помага.Тогава имам функция "преинсталирай отделна програма или драйвер" и просто деинсталирам всичко което е Java рестартирам и след това инсталирам първоначалната Java инсталирана заводски заедно с Уин 7-цата.След това отново рестартирам и забранявам обновяването на Java, защото винаги от там-новите ъпдейти на Java идват проблемите. Това решава всички прoблeми с Java изпълнимите приложения.
П.П. Доволен съм не съм преинсталирал Уиндоуса(7-ца) от 3 години...
Този пост е редактиран от justify; 03-06-15 в 00:34.
На мен лично ми е много досадно това натякване от страна на Windows и разкарах иконата. Update-a e KB3035583
Този пост е редактиран от Mega; 03-06-15 в 01:08.
Реших проблема с грешката при създаване на архивиращ имидж за бекъп - имах разминаване в часа и след ъпдейт със сървъра на M$, всичко се оправи. Чакам официалния стабилен билд за W10.
Най-наглото от MS е, че махнах update-a с иконата за Windows 10. Днес дойдоха други ъпдейти. Заедно с тях искаше да качи и този, дадох му да не го качва, и въпреки това пак го качи! Сега пак го махнах отново.