Страница 12 от 40 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 600
Like Tree78Одобрявам

Windows 10 - Очаквания и впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Jan 2015

Отговор: Windows 10 - Очаквания и впечатления

Как да спрем вградения keyloger:
    1. How to turn off Windows 10's keylogger (yes, it still has one)
    2. Disable KeyLogger Windows 10

При прочитането и на двете, първото повече ми допадна (по-лесно, пък и без рестартиране). Обаче се оказа, че не мога да стартирам Settings - отваря се набързо и се затваря на момента.

Следвайки това
    Fix: Windows 10 Settings app does not open or launch
    и това
    "Emerging Issue 67758" identified by a troubleshooter - Microsoft Community
    оправих Settings,
    а след това направих и настройките в т.1.

Да се надяваме, че с това наистина приключва "обратната информация" ... към създателя ... на Win 10

-------------------------------------
    Тук на няколко пъти ми изскачаше "Press Win + G for game bar" и най-накрая го пресснах.
    Оказва се, че има и вградени функции да правиш клипове от това което е на екрана - да го гледаш втори път как яко си пуцал в играта.
    Пиша го това като разлика с Win 7, вероятно го няма и в Win 8
    Този пост е редактиран от klingonoid; 05-09-15 в 03:04.

2.  

3. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

До някой следващ ъпдейт може и да върши работа

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Както казах - умираш си от кеф да преиначаваш думите.
    поста ми
    https://forum.setcombg.com/windows/5...tml#post738617
    не е редактиран, а най-нагло ме обвини че не е така.

Microsoft won't end security updates for your Windows 7 PC until Jan. 14, 2020 - само това ще се продължи , но това не значи че не е спрян от подръжка като цяло. Работи се само и единствено за защитните функции но не толкова често колкото за win8 § win10.

кой къде е с английския смятам да видим в откровен личен разговор - тн. покана за дебат. Не всичко написано на ENG се превежда дословно.
    Този пост е редактиран от Mr.TECHNO; 05-09-15 в 10:13.

5. Banned
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO Виж публикацията
    Поддръжката на Windows 7 спира следващата година
    Цитат Първоначално публикувано от Yasen6275 Виж публикацията
    Умрете да се изказвате неподготвени.
    Windows lifecycle fact sheet - Windows Help
    Невярно твърдение което оборвам с линк към "извора". Следва редактираното ти мнение.
    Аз вярвам на Developer's - те самите казват до кога ще предлагат windows7. Ясно е написано - "End of mainstream support - 13,01,2015"
    Искрено ти препоръчвам да следиш брифингите на фирмите предлагащи техника с OS.
    Получих доста писма, които ме предупреждават че от другата година ще се предлагат системи с windows 8 § 8.1
    Работя само с официален софтуер и не ме интересува до кога се поддържа "extended".
    Добре е да правиш разлика между двете. windows XP бе спрян от подръжка много преди 2014 официално, но още 4 се "поддържаше", също като win98se
    А за банкоматите - респект - още ползват win-2003 & XP.
    От timestampa се вижда че мнението е пуснато в 23:00 на 3-ти и е редактирано в 9:56 сутринта на на 4-ти сутринта. Оригиналът беше.
    Аз вярвам на Developer's - те самите казват до кога ще предлагат windows7. Ясно е написано - "End of mainstream support - 13,01,2015"
    Искрено ти препоръчвам да следиш брифингите на фирмите предлагащи техника с OS.
    Получих доста писма, които ме предупреждават че от другата година ще се предлагат системи с windows 8 § 8.1
    Аз не работя с нелегален софтуер и не ме интересува до кога се поддържа неофициално.
    Добре е да правиш разлика между двете. windows XP бе спрян от подръжка много преди 2014 официално, но още 4 се "поддържаше", също като win98se
    А за банкоматите - респект - още ползват win-2003 & XP.
    Отговора ми е написан в 8:07 на 4-ти и редактиран в 8:14 или 1 час и 39 мин. преди последната редакция на твоя пост.
    Да ръсиш такива плоски лъжи при положение че в линка който съм дал пище е меко казано жалко.

// А аз те съветвам да си представиш че гледната точка на търговеца не е единствената.
    За да няма недоразумения прилагам снимка на редакцията.Прикачен файл 17634
    Следва пореднотот редактирано мнение което съм сигурен че няма да имаш доблестта да покажеш в оригинал.
    "End of mainstream support - 13,01,2015"
    Toчно това е от линка който си дал . Ако аз лъжа, цитирайки твоя източник, какъв е извода ?
    и къде съм казал че няма изкуствено да го поддържат- казах единствено " спират поддръжката другата година." ( виж поста ми - не е редактиран )
    Умираш си от това да преиначиш думите на хората. И за в бъдеще се въздържай от обидни епитети към мен и останалите членове, виж добре правилата. Не съм те обидил, за разлика от теб.

Както и да е - сега е момента да пишеш каквото искаш. Аз в този спор повече няма да участвам.
    Съжалявам ако съм застенал нечие его - не е нарочно.

За Windows 10 Не могада кажа нищо крайно. По-бърз и по-удобен е от Win8.1 , добри екстри , но за стабилност не мога да кажа нищо още. Като функции след настройка се доближава до желаното от мен ниво- говоря за официален в демо режим изтеглен през сайта на Microsoft, Iso фаил. От торентите се оплакват за "overheating" но аз не тегля нищо от там.
    Освен това ми вкарваш в устата теза че ти си бил казал че нямало да го поддържат изкуствено. Което, както се вижда. никъде не съм казал. Последва съкратена версия на сегашния ми пост.
    Тъй като явно английските линкове не ги разбираш
    https://support.microsoft.com/bg-bg/gp/lifepolicy
    Точка 6 на български.Тук вече излъга най нагло.Моя също е редактиран , но с около 2 часа преди твоята редакция и ясно се вижда оригиналния ти пост.Не знам кой преиначава чуждите или свои думи, но определено не съм аз. Ако за теб "лъжа" е обидна дума, може би трябва да се замислиш за поведението си, а не да манипулираш другите с неточна информация, манипулативни изказвания и редакцията им.
    Сслед което ти пак твърдиш че поддръжката спирала въпреки че си цитирал текста показващ че поддръжка ще има.
    Както казах - умираш си от кеф да преиначаваш думите.
    поста ми
    https://forum.setcombg.com/windows/5...tml#post738617
    не е редактиран, а най-нагло ме обвини че не е така.

Microsoft won't end security updates for your Windows 7 PC until Jan. 14, 2020 - само това ще се продължи , но това не значи че не е спрян от подръжка като цяло. Работи се само и единствено за защитните функции но не толкова често колкото за win8 § win10.

кой къде е с английския смятам да видим в откровен личен разговор - тн. покана за дебат. Не всичко написано на ENG се превежда дословно.
    И да не всичко се превежда дословно, но ми е любопитно в какъв контекст и по кой речник "Extended support" ще го преведеш като спряна поддръжка.

6. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Що не се разберете на лични

7. Banned
    Тук е от
    Sep 2003

Защото ме обвинява публично в неща които той самия прави.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от Pat Виж публикацията
    Що не се разберете на лични
    и аз това чакам , но е по-лесно да се "троли, всяко второ мнение в темата е негово и то в противоречие на почти всички.

Yasen - от тук нататък - на ПМ ако може. Самия фактът че постоянно си тук , ме навежда към други въпроси , но както казах - доста поспамихме тук.

@Крис -моля те да почистиш от "плявата" - всички мои постове в тази тема, са за кофата, другите - по твоя преценка. Благодаря.
    Този пост е редактиран от Mr.TECHNO; 05-09-15 в 22:35.

10. Banned
    Тук е от
    Feb 2004

Както се очертава Windows 10 е най-големия вирус създаван досега. Микро меките да го духат. Има толкова много алтернативи на операционни системи.

11. Тук е от
    Aug 2015

Здравейте! Наскоро го инсталирах, но отскоро забелязвам, че лаптопът ми почна да забива и да става по-бавен, Възможно ли е да е от oперационната система.

12. Banned
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    гр. Сопот

Разкарай 10-та и ще разбереш. И на мен ми направи впечатление, че с нея лаптопът ми стана с една идея по-бавен, напук на общото мнение, че бил по-бърз. Преинсталирах си 7-цата и всичко се оправи.

13. Тук е от
    Aug 2015

Може би това ще направя, аз забелязах огромна разлика и се чудех от какво може да е.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Дали всички нови инсталации на нелицензиран Windows 7 ще получат ъпдейт до Windows 10 ?
    Защото снощи направих една инсталация от XP към Win7 , но след всички ъпдейти не виждам да ми предлага ъпдейт към новата версия.

16. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

А какъв ти е проблема да си сложиш направо 10?

17. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Имах стар Win7 x86 на една флашка, защото лаптопа е на 4-5 години.
    А проблема си го правих с оная дивотия от пост 80, така и не разбрах, защо нямаше икона преди това.

18. Banned
    Тук е от
    Jan 2015

При Win 10 не ми харесва как е направено превключването на клавиатурата кирилица/латиница.

При Win 7 всяко приложение си има самостоятелно състояние на езика на клавиатурата.
    Може например при едновременно пуснати Word и Excel, в Word да е на български, а в Excel да е на английски. И при смяна на фокуса между двете приложения, езика на клавиатурата се сменя автоматично.
    При Win 10, ако сменя езика на клавиатурата в едно приложение, то тази смяна се отразява при всички отворени приложения, а също и при тези които ще бъдат отворени след смяната.
    Много ми е неудобно така. Свикнал съм по начина както е при Win 7.
    Ако някой мисли, че са ми объркани настройките в Regional и в Language, то нека да каже как трябва да бъде, така че да се запази стила на Win 7 по отношение на езиците на клавиатурата, а именно, всяко отворено приложение да е със самостоятелен език, а не един общ за всички приложения

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 40 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Първи впечатления от Windows Phone 8 смартфон
    От kod във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 13
    Последно: 04-09-13, 11:11
  2. Съвет или впечатления!?
    От kansas13 във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 1
    Последно: 07-02-10, 09:44
  3. СРЕЩИ С РАМА - Очаквания филм! Нещо повече?
    От spacedigital във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 4
    Последно: 16-01-06, 18:36
  4. Win XP SP2 Final - впечатления ?
    От Slero във форум Windows
    Отговори: 35
    Последно: 29-08-04, 23:24
  5. PowerNet-впечатления?
    От 3Di във форум Мрежи
    Отговори: 10
    Последно: 29-08-03, 20:07

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе