Този пост е редактиран от sony 1; 10-09-18 в 17:09.
чета, чета ... и се сещам за парадоксалните диалози, до които се е стигало по време на обучението на най-ранните версии и разработки на искуствения интелект
валиден ли е тестът на тюринг, ако ти питаш на английски, а компютърът ти отговаря на немски?
повече прилича на
"две гарги летели заедно. едната завила наляво, а другата на кафяво"
Всичко това най прилича на заклети Линуксджии за които сичко е Линукс
Другия месец излиза най-добрия Windows 10 версия 1809. Защото промените и подобренията които са направени много от тях са по искане на самите потребители.
Така че с нетърпение го чакам официално да го пуснат, вече има много писано за него по другите чужди сайтове !!!
Този пост е редактиран от brave; 12-09-18 в 16:04.
LTSB май не съм, не ми трябва толкова стар Windows 10. Четох ти публикацийте няколко страници назад твойте и на всички останали.
само да уточня, че от линукс бъкел не вдявам, но съм пред windows още от 3.1, като няма версия, която да не съм следил от ранна бета и лийкове до краен продукт по потребителите
Понеже не ми се чака до другия месец официално да пуснат версия 1809. Мисля да тествам версията предназначена за Март-Април 2019г. В момента я тегля Windows 10 Build 18237. Има я в нета ако на някой му трябва да си я намери, с течение на времето номера на версията ще се увеличава.
Тествах го вече 2 дена Windowsa е супер заедно с новата черна тема за която всички говорят. Неоткривам проблеми засега всичко върви супер.
Ето това е мойто лаптопче (Asus Vivobook Pro N580VD): CPU i5 7300HQ ^ RAM 20GB DDR4 2400Mhz ^ Nvidia GTX1050 4GB ^ SSD Crucial MX300 1TB + 250GB SSD Samsung 970Evo
Имам инсталирани Два Windows 10 различни версии на двата харда, единият е под UEFI, другия е нормално без Uefi.
Този пост е редактиран от brave; 18-09-18 в 03:54.
Сутринта сложих на няколко компютъра версия 1809. Засега не забелязвам видими разлики.
https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0...95309.html/amp
Microsoft тотално спря разпространението на October 2018 Update..
Да ви отговоря първо най-видимата разлика е Тъмната тема която лично мен много ме кефи.
Да спряха го ъпдейта докато си оправят бъговете, но след няколко седмици пак ще го пуснат, аз сега го ползвам от няколко дни и нямам оплаквания Windows 10 Build 17763.1 Version 1809
След няколко седмици Builda ще бъде с по голямо число и оправени бъгове като например Build 17800
Windows 10 Enterprise LTSC 2019 Version 1809 (OS Build 17763.1)
E излезнал преди няколко дни.