Въпреки спряната версия 1809, служебния ми компютър заради Patch Tuesday вече е с build 17763.55.
Въпреки спряната версия 1809, служебния ми компютър заради Patch Tuesday вече е с build 17763.55.
LTSC 2019 1809 върви много добре и съм много доволен.
Този пост е редактиран от sony 1; 17-10-18 в 10:52.
Пък моя е 1803 и върви по-бързо от твоя ... и съм много доволен !
аз пък инсталирах драйвер за Intel HD 620 на Win7
За пореден път ме учудваш откъде ги измисляш тия неща !
Почвам да се притеснявам за теб!!!
Темата е за Windows 10 Очаквания и впечатления нали.
Изказвам впечатление от изданието LTSC 2019.
Никъде не съм упоменал че имам някакви проблеми и искам съвет.
Надявам се този втори отговор да е и последен!
Този пост е редактиран от sony 1; 17-10-18 в 17:49.
Ако някой се е затъжил за новата версия--->
Windows 10, version 1809 Re-Released
17763.107 е билда на ISO-то ,което са сложили за теглене.
Много приложения се бъгват с версия 1809.
На служебния компютър ги оправих с тази команда--->
Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
Нали сега Април ще пускат новият релииз 1903 уж с пооправени доста неща и доста промени и подобрения поне доколкото чета от различни източници. Ново старт Меню и други работи.
Купих едно мини компютърче с Win 10 Home версия 1809 - има от предишния собственик, предполагам, някаква настройка зададена - като се пусне и след около 5 сек. мониторът(мой 22 инча ТВ) потъмнява, намалява яркостта почти до край и едва се виждат иконките по декстопа - и да мърдам мишка, и да натискам клавиатура - не се връща към нормална яркост, трябва да стартирам някакво приложение, за да светне нормално, но след като го затворя и се върна към декстопа - пак потъмнява. Гледах из настройките откъде да задам, контролирам яркостта, из режимите за пестене на енергия и не можах да оправя това потъмняване откъде идва?
Пробвай на друг монитор/телевизор дали има подобен проблем. Върни заводските настройки на монитора, направи и чиста инсталация на този компютър, за да си сигурен, че проблема е от него и е хардуерен евентуално. Как се оправя проблема? Това след като зареди ОС ли се получава? С някоя жива ОС прави ли проблема? Под BIOS? Как са свързани монитора и компютъра?