Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 21 от общо 21

kakvi sa tia anomalii ?!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    166
    #16

    kakvi sa tia anomalii ?!

    ami mai mi e pusnat UDMA.. ama kak da proverq tova dali windowsa chete tezi katalozi.. ili ne go razbrah kak stava tochno.... Samo pri filmite imam tozi problem.. sashto zabelqzvam che ponqkoga windows-a kato e v idle pak si varti ot vreme na vreme HDD-to za kratko.. izkliuchil sam indexing service na HDD_to..

  2.  
     
  3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    1,576
    #17

    kakvi sa tia anomalii ?!

    Хм. И защо да не е добре. Нормално е 380 до 760 при 256 рам според мене. Не е нужно повече. Колко да я сложи? 600 до 1200 ли?Защо да не варира според нуждите на системата??? Като премине препоръчителния размер също може да му бави. Едва ли не им стига това на филмите. Дефрагментиране може да направи, ама едва ли ще го оправи. Георги, ти Dyp ли си бре Не се притеснявай за харда, и при мен чете по малко, не се е случвало да угасне за половин час освен ако не е изключен. Имам доста програми, освен това и мрежа, а хората ползват често паразитни програмки. Може и да имаш shedulded tasks. Може и какво ли още не. Бе врътни ги тез кодеци малко, според мен работата направо натам си отива. Аз съм с друга комбинация, ама хората са ми казвали, че с ACE Mega codec ХР супер се разбирало и не му трябвало друго. Пред итова трябва да махнеш обаче всички стари. Ако имаш притеснения, пусни му един Restore point и после действай.

  4. Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    166
    #18

    kakvi sa tia anomalii ?!

    spored men problema ne e software-en. Sega varzah na PC-to oshte edin HDD (Quantum Fireball 30GB), kato secondary, kogato gledam filmi ot nego si varvqt normalno, shtom gi prehvarlq na moq pochva da chete kato lud. Pochva da me samnqva dali ne e naistina problem s tova keshirane na katalozite.. samo che ne razbiram mnogo ot tova i neznam dali predpolojenieto mi ima nqkva osnova.. .

    Sashto neshto koeto ne sam sponal dosega e che HDD-to e 5400 oborota.. ama me samnqva ot tova da chete tolkova mnogo na filmite

  5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    1,576
    #19

    kakvi sa tia anomalii ?!

    Coopermine, обясни по - подробно относно тея драйвъри за кеширане на каталози и на ФАТ таблицата ?!?! Откъде се вземат и как функционират, как да разберем дали са включени или не са за съответното устройство.

    Иначе това за UDMA е малко абсурдно твърдение според мен. Би трябвало ако проблема е от там, повече да го усещаш при местене и копиране на файлове, отколкото при гледане на филми....

  6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2003
    Мнения
    24
    #20

    kakvi sa tia anomalii ?!

    Да не те разочаровам ама няма оправяне. Модела нещо не е сполучлив, и на най-новото PC да сложиш тоя хард все ще е така.

  7. Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    166
    #21

    kakvi sa tia anomalii ?!

    маи наистина е така... сега ще трябва да си сабирам пари и за ново HDD... което веднага ме кара да се ядосвам защо не си взех SATA дъно



    мерси за коментарите по поста

  8.  
     
Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

  1. kak da kacha web sait i kakvi sa iziskvaniata
    От habc във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 8
    Последно: 19-02-06, 14:59
  2. Kakvi kolonki da si kupq?
    От Crusader във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 4
    Последно: 14-09-03, 11:05
  3. Pomognete kakvi tonkoloni da si vzema
    От Ying Yang във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 3
    Последно: 07-08-03, 15:10
  4. Case, Fan, Power - kakvi da sa?????
    От stancho_75 във форум Общ - хардуер
    Отговори: 12
    Последно: 06-04-03, 17:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе