Има ли цензура в климатичния раздел на форума SetCombG.com?
Да
Не
Има ли цензура в климатичния раздел на форума SetCombG.com?
Хайде запознай се с правилата на форума и сам ще се убедиш, че ти си един от тези които постоянно нарушаваш някой от тях....
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Подкрепи думите си с цитат. Какво, кога, как?
/ с последното " нарушение " от мен , примерно /
П.П.
Това е просто анкета, не място за нападки.
Не те нападам, но е ясно защо създаде тази безсмислена тема. А за да искаш доказателства, ясно показва колко си запознат с правилата.
Жив и здрав да си!
Да ти се връща двойно!
Живи и здрави и от мен. Не разбрах за какво е темата, ама явно за пожелания. Та да се включа
Само като прочетох провокативното заглавие и автоматично ми стана ясно кой е инициатор на темата. Няма цензура в подфорума за климатична техника, да приемем че е нужно от време на време да се включва самопочистването на топлообменника, за да няма неприятни миризми ... Образно казано.
Живи и здрави и честит отоплителен сезон!
Не знам как се прави, за да изглежда примерно така:
Може да се отговаря само с ДА или НЕ, или да се подкрепи отговора с аргументи. (Примерно: Според мене ИМА/НЯМА , защото ............ .)
Не мисля, че обсъждането на инициатора на темата или действията на правоимащите е нужно. Просто анкета.
Анкетите се правят с гласуване за определени, предварително дефинирани възможни отговори. Ако някой иска да обясни защо е гласувал по определен начин го прави в пост към анкетата. Като в парламента - имаш право на обяснение на вот.
Този пост е редактиран от milanov; 25-09-17 в 14:25.