Самата дефиниция на въпроса не предполага да получи отговор с анкета. Ако ще се прави анкета би следвало въпроса да съдържа нещо от сорта: "Вашето усещане..."
Да
Не
Самата дефиниция на въпроса не предполага да получи отговор с анкета. Ако ще се прави анкета би следвало въпроса да съдържа нещо от сорта: "Вашето усещане..."
Имам усещането, че цензурата в раздела не е на необходимото ниво. ХИЧ Я НЯМА! Не може хора с по една машина на стената, бодната от няма и година, да изписват квалификации за цял един бранд. Или монтажници, окачващи по 4 съкровища на ден, да претендират, че ги познават така, както тези, ползващи ги пълноценно от години. И едните, и другите са за цензура.
При желание от страна на имащите право, може да се промени и заглавието и да се направи като анкета, с два отговора. На мене не ми се получи и затова остана в този вид. Става и така или подобно: "Какво е вашето усещане, има ли цензура в климатичния раздел на форума SetCombG.com"
- - - - - - - - - -
А dodo може да си пусне анкета: "Да минават ли изпитни листовки пишещите в климатичният раздел" или нещо подобно, както си реши.
А как се пуска анкета, така че да изглежда като примера в пост 12. Трябва ли пускащият да има разширени права.
Хм, в тема, в която се обсъжда цензура, ми се трие пост. Изчетох два пъти правилата на форума, за да съм сигурен, че съм ги разбрал правилно. Вероятно мисленето не ми е най-силната страна, понеже не схванах каква е причината, както ми е трудно да схвана изтриването на други мнения, които съм публикувал във времето.
П.П. Този ми пост нарушава една от точките в правилника на форума. Преценката е Ваша.
Сега някой ще каже, да се редактира заглавието на темата. И да се махне от заглавието "климатичния раздел на форума"... До тука ли се докарахме...
Когато Христослав и Крис пишат в тема свързана с климатици значи наистина има проблеми за разрешаване и въпросите са много сериозни!
В климатичния раздел е страшно.
Използва се за търговия и препращане на клиенти.
Потребители изказали мнението си без каквито и да било задни мисли биват оплюти или похвалени в зависимост от марката за която става въпрос.
Има и доста полезна информация и предложения , но трябва да се следи форума поне 6 месеца за да разбереш кой какво и защо , за да може да прецениш правилно коя информация е подвеждаща и коя е достоверна.
АКО 6 месеца си чел форума,едва ли ще имаш нужда от насочване.Логиката и наученото ще ти подскажат сами.