И аз да повдигна темата като колегата от VW !Първоначално публикувано от civica
3000 лв ! Технически много запазен автомобил/ 3 броя ключове , като сервизния все още си е запечатан / с леки забележки по екстериора ! Имам и други снимки !
И аз да повдигна темата като колегата от VW !Първоначално публикувано от civica
3000 лв ! Технически много запазен автомобил/ 3 броя ключове , като сервизния все още си е запечатан / с леки забележки по екстериора ! Имам и други снимки !
А кое е по каталог?Първоначално публикувано от glowndark
Хех, аз май трябва да се запиша в тоя клуб под прикритие - Rover 620 SDi, двигател от Мицубиши, горивна система от Бош и всичко останало от Хонда Акорд.
Английски е само пепелникът и емблемите по колата![]()
За съжалениe си продадох Civic-a / няма да си сменям ника/ , но си оставам в клуба - новата придобивка е Honda Logo , малка градска " бегачка " - такава пъргава и маневрена кола , досега не съм карал , честно , като куршум е !!
![]()
И аз да се впиша с един прекрасен NISSAN Primera 2.0 Vagon.Имам един дерт, взе да ми харчи масло 1,5л.на 6000км.За сега му доливам...но ако някои колега може да помогне със съвет,чакам...![]()
![]()
Няма съвет , иска ремонт ! За дизел ли говориш ? И да сложиш добавка в маслото няма да има дълготраен ефект !
За бензин,мисля си дали не е от гумичките на клапанитеПървоначално публикувано от civica
Правилно си мислиш ! Но докато се стигне до тях ...... !
Здравейте. И аз да се запиша : Toyota Hilux 2.4TD, 1999. Много здрава машина. Незнам дали мястото ми е тука, защото в талона я записаха като "товарен автомобил".
От началото на 2006г. имам Нисан Примера П11, 98г, GA16DE. Досега не ми е правил никакви проблеми. Наливам му само Yacco VX600 5W40 - синтетика. Разкошна кола.
![]()
Забравяш да споменеш нещо много важно - типично женска колаПървоначално публикувано от civica
![]()
Logo-то е желязно, особено версията с автомата.. там няма кой да ти вземе старта в градски условия и разхода е приличен. Жената вече трета година се закача по светофарите... за три години - само масло и филтри... и накладкиПървоначално публикувано от civica
![]()
Жена ми ползва Нисан Микра 1000/16V за 4-години не сме имали ядове.Купих я от Дупница беше на шест години и на 160000км.(Ако е на толкова)железен автомобил,икономичен и много здрав.Ако икономическата ситуация се промени ,пак бих взел нещо японско.
Когато бях млад карах карах Honda CRV1.6/16V-136кс.-спомена остава.
Колега, малко да те разочаровам - двигателят е английски повече отколкото всичко останало е от Хонда Акорд...Първоначално публикувано от Eddie
![]()
Хайде и аз да се запиша в "Японския клуб" с една Тойота Корола...