А какво ще кажете за този вариант
Sono - Надеждна защита от токови удари - Sono EП220 X/3
А какво ще кажете за този вариант
Sono - Надеждна защита от токови удари - Sono EП220 X/3
От днес и аз се обзаведох с такива защити на Соно.Дано не се налага да проверявам на практика има ли полза от тях,но напоследък евн бърникат транформатора до нас за щяло и нещяло.А в момента в Щайнбергер /Конрад/ тези устройства са на промоция,което е
Кой да избера?
http://www.technopolis.bg/bg/Distrib...%2C5M/p/874300
http://www.technopolis.bg/bg/Distrib...4B-10/p/313640
В магазините за електроника съм виждал да ползват филипса.
Гледам, че имат някакви характеристики, които не разбирам какво значат. Доколкото разбрах се гледат колко джаула могат да погълнат? Някой по-запознат може ли да разясни?
Много ли е трудно да ползваш Google, или да изчетеш темата?
Surge protector
Да, много ми е трудно.
APC PM5-GR - Joule rating: 918
Philips - 1800 J
Въпросът е, че не мога да разбера колко е легранда. Има всякакви други данни на него, но не и колко джаула е. Пак казвам, че от ток не разбирам изобщо.
Хем ти е трудно, хем те мързи. А колегите едва ли не е нужно да ти поднасят информацията със сребърна лъжичка в устата.
Продължаваш да питаш, без въобще да четеш информацията от линка, който съм ти дал.
Погледна ли точката Joul Rating? Прочете ли я? Преведе ли си я? Ако не разбираш английски, браузъра, който ползваш има вграден преводач.
Разгледай българските на SONO - по нищо не отстъпват на посочените от теб. И понеже ги ползвам от години бих казал че им вярвам повече отколкото на разни "китайчета" с "големи" имена
Sono - Надеждна защита от токови удари - Продукти а и имат пълни характеристики на български.
APC са световноизвестна марка на пазара.
Бяха закупени от Schneider Electric, също толкова известна. Нямат нищо общо с китайци, монголци и виетнамци.
Знам, имам и разклонител на APC i UPS имам. И понеже съм ги отварял знам какво имат вътре. Не казвам че не са добри, а че нашите по нищо не им отстъпват, а са на половината на тяхната цена....че и по-надолу даже.
Не мисля, че трябва да чета целия интернет за да си купя един разклонител. Питах и в магазините, и никой не може да ми направи реално сравнение. По твоята логика трябва да закриваме форума...нали всичко го пише в интернет.
Гледах и СОНО, и са с по-слаби характеристики от филипс (въпреки, че не знам какво точно значат). Изобщо имат ли толкова значение тези джаули и други характеристики? Затова питам тук. Разклонител1 е по-добър от Разклонител2 защото ....................... ?
Ама ти си бил и нагъл, освен мързелив.
След, като не искаш да четеш НЕ целия интернет, а една сравнително малка по размер тема и сбита полезна информация в линк, защо въобще занимаваш форума с един проЗ разклонител?
Следващият подобен нагъл коментар, без никакво уважение към ФОРУМА, ще замине в коша.