Моля за помощ за избор на Ups и дали въобще ще ми свърши работа едно такова устройство,от което признавам си нищичко не отбирам.Събрах доста техника,която сумарно надхвърли 10000 лв. и доста ме притеснява да не я загубя заради токов удар или светкавица .Отношението ми към защита на техниката ми до този момент е абсолютно несериозно.Навързал съм всичко от подписа си към 2 разклонителя (български SOHO).Проблема ми е,че разполагам само с един контакт на стената.Има ли смисъл закупуването на ups при положение,че искам да го ползвам както за компютър,така и за лампов усилвател , ресиивър ,ТВ и ДАК или да си стоя с бг разклонителите, или да закупя някакви по-скъпи такива.Насочил съм се към това Eaton onduleur protection Station 800VA 8 prises - Achat / Vente ONDULEUR Eaton Protection Station 800 - Cdiscount като реално не ме интересува толкова дали ще изкарва на батерия -10,20,30 или повече минути.Изчетох темата и разбрах ,че UPS евентуално би скапал до някаква степен звука от системата ми,което за мен е неприемливо обаче .Все пак идеята е да си предпазя техниката доколкото това е възможно.Бюджета е около 250-300лв.Благодаря ви