Благодаря! Малко е странна почти двойната разлика в цената за идентични разклонители с 5 гнезда.
Благодаря! Малко е странна почти двойната разлика в цената за идентични разклонители с 5 гнезда.
Видях, че Sono освен разклонители предлагат и предпазител за контакт с допълнителна защита, през която минава коаксиалния кабел за кабелната. Кой вариант е по-добър? Консултант в ТП сподели, че вторият вариант е по-надежден, в него можело да се включи нормален разклонител и бла бла. Какво е вашето мнение?
Аз съм доволен от Sono - ползвам WP230-TV плюс модул WPM-GIF (т.е. втория вариант). Към предпазителя включвам разклонител.
В крайна сметка си закупих Sono WP230-TV и в него включих един разклонител с 4 гнезда. Надявам се да върши работа, но още повече се надявам да не се стига дотам.
ТВ предпазител WP230-TV
Би могъл да добавиш и WPM-GIF, защото така нямаш галваничен разделител.
Извинявай за тъпия въпрос, но къде да го вържа това? Долната част на WP230 не играе ли същата роля? Ползвам тв от Мтел със stb устройство.
Е, в такъв случай не ти е необходим. Този модул е необходим ако ползваш кабелна телевизия (най-вече), или антена.
А за тази защита какво мислите, заслужава ли си ?
Надеждна гръмозащита на TV от ЕЛИМЕКС
Така е, но ако след сплитера имаш един кинескопен и един LED ТВ, е добре да имаш разделител след сплитера и преди LED ТВ.
Имах предвид, че антенния вход на кинескопния ТВ може да връща паразитно напрежение, което да пречи на нормалната работа на LED ТВ и дори да го повреди. Преди година имах такъв проблем с телевизора на баща ми - за щастие всичко се оправи с изключване от мрежата за известно време, връщане на заводски настройки и поставяне на галваничен разделител.
Здравейте!
Моля, кажете какво Ви е мнението за този разклонител със защита CYBERLIFE GBKDS04 РАЗКЛОНИТЕЛ БУТ./ЗАЩИТА/4/1.5М - цена и информация
Ще се ползва за компютър, принтер, домашна стерео уредба.
това е най обикновен разклонител ,но с 3 лампички и на тройна цена