Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234
Резултати от 46 до 55 от общо 55

Трябва ли България да изтегли войските си от Ирак?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Разбирам желанието ти да разбудиш гражданската съвест и действие, но според мен си закъснял с 1-2 десетилетия. В момента българина трупа пари , а не съвест.

<div align="right">Originally posted by Lazy Dog - 23/07/2004 : 11:38:23</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Трупа. Има - няма по 200 лв заплата, скоро и без право на добавка за стаж......

<div align="right">Originally posted by D3BEP - 25/07/2004 : 11:52:25</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Мисля разбираш, че нямам това предвид, а че всеки гледа финансовия интерес без особено да се интересува от "бъдещето на България и света". Но толкова по този въпрос - той е друга тема.

.... колкото до новината , че САЩ ще облекчават визовия режим - смея се с пълно гърло [:D] , при това и да е вярно и да не е вярно. Ако е вярно - значи "тва американците са големи абдали бе" (свободен цитат от познайте кой стар български филм), ако е лъжа - абдалите са тези които вярват

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2003

D3BEP, няма да споря с теб и да те убеждавам, ще ти посоча само две неща, които считам, че не си разбрал правилно в последния ми пост, или поне с такова впечатление оставам:

1.) Иракчаните в България, пък и по целия свят не ме интересуват. Визирам хората, които живеят в някои райони на арабския п-ов - тях имах предвид, когато казвах че са необразовани и неграмотни, разбира се, със съответните изключения. Иначе, точно емигрантите са изключение, фактът, че си емигрирал, показва, че си с отворени очи за света и малко или много приемаш чуждото и различното. Освен това, нямах предвид точно и само Ирак - казват, че терористи се тренират и в Саудитска арабия, а Ал Заркауи е йорданец.

2.) Не атакувам мюсюлманството като цяло, и искам дебело да го подчертая! Казах, и казвам, че определени хора го тълкуват и обясняват по свой собствен начин, а други определени хора фанатично им вярват. Аз критикувам примерно куклуксклан точно защото под прикритието на мнима християнска кауза са бесели негри (между другото, някои от тях също християни).

3.) Не представям тероризма като официален похват на мюсюлманите, а казвам, че някои от постановките в тази религия създават благоприятна почва за формирането на екстремизъм.

Между другото, това, че не си ме разбрал правилно, не ме учудва. Сега, когато сам си чета поста, си давам сметка, че не съм написал точно това, което съм мислел. Просто не се е получило. И извадени от общия смисъл, някои мои идеи остават или неразкрити, или се изкривяват. Въобще, калпав пост от моя страна. Затова, тъй като не мога да се изразя по-ясно, поне не и тук, както и за да не ме разбере погрешно някой друг, ще изтрия целия пост.

4. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

@stfn,

Мисля, че трябва да възстановиш поста си, независимо от мнението на D3BEP. Аз също имах някои възражения, но на мен като цяло и като смисъл ми хареса. Всеки има право на свое мнение и правото да го изрази. Изтриването на пост прекъсва нишката на разговора и отделя следващите мнения от логичната последователност.

@D3BEP,

Извинявай, ама с обидните си квалификации надскочи дори себе си![!] Е, да ти имам и възпитанието и самочувствието! Аман!

5. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

<font color="orange">@D3BEP</font id="orange">

Пак ще почнеш с оплакванията ти към този или онзи и затова те уверявам, че за мен тази тема приключи и след твоя пост не възнамерявам да пиша повече.

Много е грозно обаче да атакуваш по този начин поста и мнението на stfn.

Не познавам участника, сигурно и никога няма да се запозная, но това мнение е едно от най-разумните в темата. Да не казвам и в "Дъра Бъра".

Забележи не казвам вярно или невярно. Казвам разумно. Имам мнение по въпроса и то със сигурност не съвпада в по голямата си част с твоето. Не го пиша обаче, за да не flame-вам темата.

Не знам доколко си запознат, колко от ценностите на арабите почиват на морала, така както ти и аз го разбираме. Искам да кажа, че морала е разтегливо понятие. И като те виждам какво пишеш разбирам, че "знанията" ти почиват на ... не знам как се изразя ... на научно популярни списания. Избягвам изрази, като "глупости" и "недомислици", дано ти прави впечатление. Истината е съвсем друга. Относно морала и обичаите им. Някои от тях почиват толкова назад в историята, че е трудно дори за тях да ги разберат. Камо ли за нас.

Не ми изтъквай моля те познанството с пет сириеца или йорданеца от студентските ти години и разговорите ти с тях.

Хора, които живеят в климатизирани жилища, в градове по големи от повечето български окръжни не са критерий за познаване на тамошния /Афганистан, Ирак, Иран/ начин на мислене. Както и за нивото на култура във въпросните райони.

За пореден път се възхищавам на начина на изразяване на Киранде и на вярната и преценка, имайки предвид възрастта и. Аз съм на два пъти и нещо, повече години от нея, но не мога да се изразявам толкова убедително.

Прочети внимателно какво ти е написала в другата тема и го обмисли. Ако искаш. Просто съвет.

Имаш възможност да ми отговориш, за мен темата приключи, отговора ти ще остане във въздуха. Затова по добре недей.

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

@D3BEP,

Извинявай, ама с обидните си квалификации надскочи дори себе си![!] Е, да ти имам и възпитанието и самочувствието! Аман!

<div align="right">Originally posted by Lupus*-*26/07/2004*:* 17:23:28</div id="right">

И ти не знаеш, какво точно си пожелаваш, Лупус []

Който иска, да заповяда и да ми отговори на въпроса: а това за глупаво и ограничено население, за неразсъждаващи фанатици и за необходимост от продължаване на войната не са ли обиди, че даже и повече? Или то е просто изразяване на мнение ??????

Утре тая човешка глупост, приятели мои Лупус и Малоун, ще решава моята съдба Моята. Вие двамата за себе си и близките си вероятно ще намерите чалъм да заобиколите мизерията. Та колкото си искате, толкова плюйте, все ми е тая.

Възпитание не ми липсва, просто меря на всеки според аршина. Казвам го не заради вас, а заради другите. Специално за вашият случай съм показвал даже повече възпитание, отколкото е необходимо, защото аз не съм псувал Малоун, но неговите приказки ги помня; а за теб Лупус честно казано имам спомена за безочливо поведение, с което омаза целия ми труд. Та последно вие можете да ме съдите [:D] Но по някой път за да разбереш точната идея на другия, се иска да откъснеш от ситуацията и да пгледнеш без предубеждения. За да направиш това, се иска да го можеш.

Не маркирам със синьо, защото смятам, че само отделни изрази са офтопик. Пък и по - голямата част от тях са отговори.

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

последните новини (май от вчера) които четох са за още двама заложници от йордания. И там исканията бяха да се изнесе фирмата узурпатор. Що ли и Заркауи маи беше йорданец?

Продължавам да си държа на темата че не виждам смисъл от изпълнение на исканията на терористите. Продължават да стават все по-безсмислени.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Така, след като и D3BEP счете за необходимо да изтрие поста си, предлагам някой модератор да изтрие всичко назад до поста на Lazy Dog от 26/07/2004 : 13:29:39, включително и настоящия пост. Щото точно сега постовете на четири души увиснаха във въздуха.

Съзнавам, че това беше предизвикано от моята необмислена постъпка, която беше в несъответствие с идеите на форума като такъв, за което се извинявам на засегнатите.

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

<font color="blue">

//offtopic

@Lupus, Malone и всички останали, които в нещо не са съгласни с D3BEP

Несъгласието ви е плод на тотално неразбиране. Не се обиждайте, но интелектуалното ви ниво очевидно не е такова, че да позволява правилно отношение към писанията на D3BEP. Lupus, май не всичко е въпрос на първите седем години - и IQ-то има значение. Аз също грешах по този въпрос, до момента в който ми попадна една тема от друг форум - озаглавена е "За гениите във форума!" и обяснява много неща...</font id="blue">

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

<font color="blue">Райд, липсват Кайсо и евентуално Смарти, ама той няма и да дойде за съжаление и ставате пълен комплект

При Малоун и при Лупус специално - не е от интелектуалното ниво. Виж, в други, по - заплетени случаи вече трябва сериозно да се замисля, преди да отговоря.

Гений. Хъх. Ако съм искал да блесвам, щях да намеря начин. Или поне начин да ви се покажа - някога и отнякъде Защо по - добре не вземете и не постнете една тема: "Искате ли да разкараме Звяра от форума" ? Обещавам, няма да участвам.

Няма да ми е реклама тая тема, тъй или иначе вероятно ще получите положителен отговор. Повечето здравомислещи няма да гласуват

Или пък не вземете да заключите тая тема, защото пак ще стане лична ?</font id="blue">

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

<font color="orange">Личните разправии на друго място!</font id="orange">

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234

Подобни теми

1. Отговори: 129
    Последно: 29-05-14, 13:22
  2. Отговори: 53
    Последно: 26-03-14, 01:40
  3. Трябва ми пътна карта за България
    От peterkac във форум Общ - софтуер
    Отговори: 8
    Последно: 07-12-05, 20:37
  4. Отговори: 9
    Последно: 02-11-05, 13:56
  5. Отговори: 26
    Последно: 30-03-04, 14:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе