Страница 7 от 9 ПърваПърва ... 56789 ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 129

Анкета за изборите /само за сеткомци/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Много се заинтригувах от тази Атака, но линка е около 600 МВ.

Как точно да дръпна файла в близката седмица??

И дали си заслужава търпението ми - мисля -не![:D]

//едит

Ами то 60 или 600 за мен си е еднакво много. И си мисля, че няма да загубя много ако пропусна пресконференцията. А ще имаме още доста време да се любуваме на подобни изяви. Не ми е смешно, ама - да плачем ли? Сами си го изпросихме и навряхме. Сега да изчакаме 9 месеца да се роди. Но не вярвам - от запъртък пиле не се излюпва.

2.  

3. Senior Member Аватара на Zetle
    Тук е от
    Jan 2003

special_k е направил едно много добро колажче

http://photo-forum.net/index.php?APP...MAGE_ID=146397

4. Member
    Тук е от
    May 2004

@Wise не е 600 МВ файла, а е 60MB

ПП:Ако ви е толкова бавна скоростта от линка, който дадох ако искате ще го кача другаде да го дръпнете по-бързо?

5. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Ще си спестя епитетите. Мога само да ви приканя да си припомните какво е шовинизъм. Не за друго, просто за обогатяване на личната ви култура.

Пресконференцията бива закрита най-скандално и предсрочно, поради това, че лидерът не отговори конкретно на нито един от въпросите на журналистите, и главно заради загрижеността им за неговото психично здраве, като изблик на недоволство.

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Абе защо си затваряте очите?

"Атака" са националисти, фашисти, анархисти и т.н.

ДА, ТАКИВА СА

"

<div align="right">Originally posted by etg*-*26/06/2005*:* 01:31:43</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Можеш ли да аргументирташ това което си каъл. На прес конференцията нито едини от много отворените журналисти не посмя да се аргуметира защо АТАКА са фашисти. А незма колко може да бъде акъла на един жърналист от медия като БНР за да каже на някой си без значение кой е той кога за последно е бил на психиатър. Ако смятат че Волен е психо защо и те се паказаха като такива и толкова некадърно че един смислен въпрос не зададоха не само на него ама и на всички паритии и коалиции.

7. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Имаше една такава приказка:"Ти кажи, че сестра му е курва, а той да върви после да доказва, че няма сестра"

Реакцията на повечето политици в момента е такава....

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2002

О, боже! [xx(] [:D]

Събират се няколко "личности", членуващи в някоя от известните политически (естествено и икономически) формации и умуват...

...умуват над въпроса: какво и липсва на българската политическа (тя си е със свойствата на пазарна) ниша?

Отговорът идва съвсем скоро, защото е лесен: липсва и политическа формация със силно и дори крайно националистични възгледи. Създават предизборната и платформа по също така лесен и ефикасен начин: слагат в нея лозунги, включващи всичко, към което българина изпитва силни или дори крайни чувства (предимно негативни). Финансират група изнервени до крайност от неуспехите си в политиката и бизнеса "дисиденти" и получават допълнителни 23 места в парламента, без да цапат името на партията си с грозните епитети, които сега всички "лепят" на АТАКА. [^]

Не е необходимо сега да се ядосвате за това, че сте гласували за тях - гласът ви е отишъл точно където трябва. [:D][:D][:D]

Ако се ядосвате пък, че не сте проумяли горенаписаното преди да го прочетете или чуете, се хабите напразно: за да се случи това коефициентът ви на интелигентност трябва да е качествено над средния - иначе казано - не сте глупави! []

Нищо лично към писалите в темата - не съм я чел.

Мир! [8D]

10. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Имаше една такава приказка:"Ти кажи, че сестра му е курва, а той да върви после да доказва, че няма сестра"

Реакцията на повечето политици в момента е такава....

<div align="right">Originally posted by Lupus*-*26/06/2005*:* 22:52:32</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Да, само дето Народа взе да вярва повече на курвите, отколкото на политиците.

11. etg
    etg е на линия
    Administrator
    Тук е от
    Dec 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Абе защо си затваряте очите?

"Атака" са националисти, фашисти, анархисти и т.н.

ДА, ТАКИВА СА

"

<div align="right">Originally posted by etg - 26/06/2005 : 01:31:43</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Можеш ли да аргументирташ това което си каъл.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Кое по-точно? Ако имаш предвид пресконферецията - не, от нея не мога. Но и не мисля, че смисълът на пресконференцията е защита или обясняване на нечии идеи или идеологии. Но ако проследиш изявите и изказванията на Сидеров преди това...<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> На прес конференцията нито едини от много отворените журналисти не посмя да се аргуметира защо АТАКА са фашисти.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> А трябваше ли? То само това оставаше, да докопа някой журналист микрофона и да почне да го обяснява. <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> А незма колко може да бъде акъла на един жърналист от медия като БНР за да каже на някой си без значение кой е той кога за последно е бил на психиатър. Ако смятат че Волен е психо защо и те се паказаха като такива и толкова некадърно че един смислен въпрос не зададоха не само на него ама и на всички паритии и коалиции.

<div align="right">Originally posted by Julian - 26/06/2005 : 22:33:24</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Това не мога да го коментирам, не съм журналист или политик и не знам какви точно въпроси трябва да се задават в такива случаи.

12. Senior Member Аватара на Bibi
    Тук е от
    Nov 2004

Когато професионални музиканти се съберат и решат да направят албум, който със сигурност да се продава добре, те произвеждат чалга. Дори да не я харесват изобщо.

Когато префесионални политици се съберат и решат да предложат нещо, което се котира, те правят това, което видяхме. Може да вярват в друго.

Не ми изглеждат опасни на мен...

(казано с други думи от Берон и пеперудите не се боят, а и Велко Вълканов беше в Парламента вече, пък не го взриви)

Да видим първо как ще действат тези депутати и тогава да им сложим епитети. По-правилно ми изглежда.

През част от времето сигурно ще си правят реклама, но е по важно как ще гласуват и какви законопроекти ще внасят.

Това, за което съм съгласна е, че никой от хората, които гласуваха за тях, не знае отговора на този въпрос. Вид ТОТО.

13. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Да си го кажем с две думи: "Да ни е честит българския Жириновски" - макар аз да си мисля, че той е просто едно истерично, самозабравило се и крайно самовлюбено кандидат-фюрерче. Познати минали покрай негов митинг преди 4-5 дни и били тотално шокирани от скандиранията и типичния нацистки поздрав демонстриран от по-голямата част на тълпата през цялото време, поздрав, който не може да бъде объркан от никого...Толкова по въпроса за нацизма и сидеровото място в него. Мисля си също обаче, че съвсем скоро след създаването на парламента друг един псевдо-демократ, известен като циганина Костов от Пловдив барабар с класната си Екатерина, ще припознае себе си в много от граченията, които неминуемо 22-мата депутати на Б'АТАКА ще ни сервират...предвиждам "коалиция на злобата и реваншизма в крайно дясно"

Хората казват: етика във всичко, морал трябва....например в спорта: победения след края на играта идва и стиска ръката на победителя. Но в нашия политически живот нещата са други...всички се изкараха победители, ОДС,ДСБ,БНС,БАТАКА...а дефакто победителят е само един...в развитите страни победителя ще бъде подкрепен да състави правителство, а опозицията зорко ще бди избраните да управляват да не правят много глупости...

Но при нас не ще...баш-циганина Костов, с типичното си крайно досадно грачене и неговата бивша любима Надето ( която ако беше индианка, със сигурност щеше да и дадат името "никога не подаващата оставка" ) със своята изборна подкрепа от общо 14-15% се обявиха че по всякакъв начин ще пречат, спъват, подлагат балтии, вършат гадни и още по-гадни неща....само и само да няма правителство...знаейки много добре, че те самите не могат да направят такова с вота, който спечелиха....или с други думи: ако управлението на страната ще става без мене, то по-добре е да няма такова!!!! Долу победителите, майната им на последствията!!!

БЪЛГАРИ НАПРЕД....<font size="3"><font color="red">А'ТАКА В Б'АТАКА</font id="red"></font id="size3">

14.  

15. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Чак сега разбрах резултатите .... смех :-(

... жалко за Родината ... на печелившите - честито

Ае лека и доходна (на политиците де :-] )

16. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Така като гледам, Доган си остава единствения свестен и далновиден (по отношение на неговата партия и интереси) политик в България. Жалко, че не е от някоя друга партия за да го подкрепя....

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">....със своята изборна подкрепа от общо 14-15% се обявиха че по всякакъв начин ще пречат, спъват, подлагат балтии, вършат гадни и още по-гадни неща....само и само да няма правителство...знаейки много добре, че те самите не могат да направят такова с вота, който спечелиха....или с други думи: ако управлението на страната ще става без мене, то по-добре е да няма такова!!!! Долу победителите, майната им на последствията!!!</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Е как да гласувам за такива? То като ще си давам гласа за хора дето единствената им цел е да не оттърват кокала който са захапали, по-добре Атака -ааааааа !

Последен шанс за БСП! След това - незнам......

17. Member Аватара на sclera_bg
    Тук е от
    Aug 2003

Не ми се ще да вярвам, че 55% от гласувалите за атака са вишисти. Много ме притеснява факта, че формацията печели в София доста места. Но глас народен - глас божи.

/offtopic:

Банера горе, за изборите наесен ли ни подгрява? []

/

18. Member
    Тук е от
    Sep 2003

@Pat - от дръмки лозунги никой, ама повярвай ми никой няма нужда...просто трябва много да се работи и добрите неща, подсказани от която и да е политическа сила да се прилагат за доброто на всички.....например: Здравната програма на "коалиция на розата" е едно такова заслужаващо нещо: плащаш си вноските, те ти се трупат и намаляват ако ползваш здравни услуги...освен статуса "здравно осигурен" стои и сумата, за която се е осигурил и натрупал до момента човека...нека приемем че имаш натрупани 5000 лева, не си ползвал здравни услуги, щот си здраво бичме, но в един момент ти се налага скъпа операция или лечение за 8000 лева....доплащаш 3 и се оперираш....а ако разхода е по-малък от натрупаното - никой да няма право да ти откаже лечението или операцията...просто и лесно...кво като идва от "коалиция на розата" - щом е нещо смислено и добро - трябва да има път за реализация

п.с. аз сам на 37, активни трудови поне 15 години...до момента да чукна на дърво не знам какво е лекар ( господ още 100 години живот да ми дава, а форума още 200 години да съществува, че да има каде да разпускам :-)))) та питам просто - къде са ми парите, които взимаха от моя труд???? и ако утре ми се наложи да ползвам здравни услуги защо ще трябва да плащам за това допълнително??? Същият проблем има с пенсиите...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 9 ПърваПърва ... 56789 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 24
    Последно: 26-04-16, 12:47
  2. Отговори: 144
    Последно: 24-02-07, 03:26
  3. Али Баба и 40-те Сеткомци
    От ru-boy във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 39
    Последно: 15-12-04, 11:12
  4. Леко празнуване на сеткомци
    От fori във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 13
    Последно: 19-06-04, 21:02
  5. Готварската Книга на Сеткомци :>)))
    От D3BEP във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 10
    Последно: 03-03-04, 02:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе