Страница 6 от 9 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 129

Анкета за изборите /само за сеткомци/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Ще помоля да се заключи темата до неделя, когато ще може да коментираме реалните резултати и дали са ни оправдали очакванията.

Мисля, че така би било коректно съгласно сегашните законови разпоредби.

Благодаря на всички, които изказаха мнение по въпроса.

2.  

3. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Анкетата е много показателна. Също така се оказа, че наглед интелигентни хора твърдящи, че са демократи твърдят, че "ако не мислиш, като тях (или не гласуваш за когото са си намислили те), значи имаш "лош вкус" и "право да грешиш". Хората са различни и нека те си решат, кое е право и кое криво, без да бъдат манипулирани.

4. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Хи не е показателна анкетата. Не ми се вярва, интелигентни и трезвомислещи хора, каквито има много в този форум да са давали гласа си за "Атака".

Просто не искам да повярвам

5. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

На някой хора псевдо-демократи трудно може да им се обясни, че има и инакомислещи хора. Всеки е дал мнението си според социалния си опит и здравия си разум. Не мисля, че ако някой не е гласувал така, както друг си е намислил е нещо лошо, напротив! "Глас народен е глас божи", както се казва. Който мисли по друг начин сега му е времето да си коригира съзнанието, а не да иска другите да си го корегират спрямо него. Чувството за непогрешимост у някой колеги във форума е направо изумително. Обичат да се изказват, като Господ и право е това, което говорят те, другите винаги грешат, според тях.

6. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Е, видя се в общи линии кой кум, кой сват и кой - на булката брат!

До сега се говореше за миш-маш в парламента, а то стана тюрлюгювеч! Защото няма възможна коалиция от 2 партии( или коалиции) или смислена от три, която да излъчи стабилно правителство.

7. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Е, видя се в общи линии кой кум, кой сват и кой - на булката брат!

До сега се говореше за миш-маш в парламента, а то стана тюрлюгювеч! Защото няма възможна коалиция от 2 партии( или коалиции) или смислена от три, която да излъчи стабилно правителство.

<div align="right">Originally posted by Lupus*-*25/06/2005*:* 21:38:56</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

не знам...[:D]

знам само, че антиподите откъм периоди на управление на правителства са :

1. япония - правителство на една партия(след 1945 г. ) в продължение на над 50 г. [?]

2. италия - за около 50 години - ~70 правителства(около, под или над .. - НЕ претендирам за точност - говоря си наизуст/по спомени/ etc. ... [?]/ ) .

п.п.

.....

<font color="orange">изтрито</font id="orange">

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2003

@Lupus - кажи ми, че задоволството, което съзирам в думите ти е просто плод на моето въображение. Живота е шарен и пъстър...какво лошо? Разбирам и ти съчуствам за симпатиите ти към национал-фашистите, но задоволството ти от възможността за предсрочни избори и всички последващи негативи за България е просто неуместна...нека ти кажа какво най-вероятно ще стане: просто любимците ти ще бъдат тотално изолирани в бъдещия парламент и няма да бъдат поканени нито от ляво-център нито от десно-център...просто ще стоят там и ще си грачат на воля...и така ще заслужат участта на отживелицата Бизнес блок...

добавено // Радвам се че опровергаваш думите ми. Сигурен съм че кабинет ще бъде съставен, а що се касае до Доган, независимо че е рязана пушка - той единствен ми се издигна в очите с гостуването му в шоуто...

<font color="red">добавено след пресконференцията // 400 и нещо хиляди видяха добре къде отиде гласа им.....на бунището...тотални малоумници са тия от Атака...срам за България....трябва да си крайно утвърден кретен за да направиш такива изявления...</font id="red">

10. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Грешиш приятелю! Няма задоволство, а горчива ирония и много сериозни опасения. Точно от предсрочните избори се плаша, защото тогава "Атака" ще има не 9%, а 2х9%. Защото ако КБ, НДСВ и ДПС не се споразумеят да съставят едно експертно правителство, избирателя ще бъде напълно в правото си да каже с още по голяма сила - всички са мекерета.

И вземи да прочетеш "Трудно е да бъдеш бог" на братя Стругацки, а ако вече си го чел, прочети го пак....[8D]

//добавено

Така е. И сега на пресконференцията отново остави впечатлението на разумния политик. Старата школа си личи.[:D]

11. etg
    etg е офлайн
    Administrator
    Тук е от
    Dec 2000

Абе защо си затваряте очите?

"Атака" са националисти, фашисти, анархисти и т.н.

ДА, ТАКИВА СА

"Атака" не предлагата нищо, само критикуват.

ДА, ТАКА Е (именно затова и не гласувах за тях)

"Атака" ще бъдат изолирани в парламента

ДА, ТАКА ЩЕ БЪДЕ (и е редно според мен да е така)

НО!!!

Но трябва да има такава партия.

Трябва да има такава опозиция.

Не може всички като се съберем да псуваме и да се оплакваме от неща, за които никой в парламента не смее да повдигне въпрос.

Трябва да сме толерантни, трябва да се борим за етнически мир, и т.н. Е, и? Към кого да сме толерантни? Към крадците и търтеите на обществото ли?

Не казвам, че трябва да се придържаме към идеите на "Атака". НО ТРЯБВА ДА ИМА НЯКОЙ В ПАРЛАМЕНТА, КОЙТО ДА ПОВДИГНЕ НАБОЛЕЛИТЕ ВЪПРОСИ. Не той да ги реши, а просто да се провикне, че просто така не може.

P.S. Подробностите са обсъждани вече, и е безсмислено да давам примери.

P.P.S. Браво на Сидеров, не му поддържам идеите (поне повечето), но трябва да го има.

12. etg
    etg е офлайн
    Administrator
    Тук е от
    Dec 2000

Приключих с писането, защото почва пресконференцията на Сидеров, и може да се повлияя от нея в изказването си[]

13. Gadget
    Guest

Бе важното е, че БСП и ДПС не могат да направят мнозинство, ако се коалират, а другите партии ако седнат на една маса и се съберат заедно дори и с Атака, ще бъде добре. Обаче Доган е толкова хитър, че ще направи неква врътка да ги скара тия и пак ще дърпа конците...

14.  

15. Member
    Тук е от
    May 2004

За тези които не са гледали пресконференцията на "Атака", ето едно линкче от където могат да я смъкнат и да се посмеят

http://izbori2005.netinfo.bg/video/f..._ataka_all.wmv

16. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

В интерес на истината за “Атака” научих едва, когато беше пусната тази анкета. В последствие се заинтересувах какво представлява в действителност. Целите им са ясни, но това не може да се каже за начините, по които мислят да ги постигнат. Това, което на мен ми говори “Атака”, е че в досега действащия парламент имаше една огромно зееща дупка.

Снощи исках, но не успях да дочакам изявлението на Сидеров. Сега вече дори и не се питам дали има смисъл да се запознавам с него. Поддръжниците им са се плъзнали по тънката червена линия, която съвсем скоро ще им даде “на късо”. Единственото, което можем да очакваме според мен, от този шарен парламент е излъчването всеки петък на едно ново шоу , наречено “Парламентарен антиконтрол”.

17. Member
    Тук е от
    May 2004

Има смисъл да се запознае всеки с пресконференцията им, който не я е гледал. Има доста свежи и смешни моменти, и идеи без никакво покритие, които по никакъв начин немогат да станат реалност.

Надявам се за следващите избори народът да поумнее и "АТАКА" да не стигнат въобще до парламента.

18. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Звучиш убедително, че известна доза смях няма да ни е излишна. Да му направим удоволствието на г-н Сидеров и да го изслушаме все пак.

... <font color="red">download</font id="red">

=============

EDIT//

Wise, файлът е 60845 КВ ~ 61 MB

Аз ще го дръпна за около 1.20 h при скорост 13кв/s \променлива\.

Ако не ти се тегли. Изчакай още малко - мога да извлека горещите моменти.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 9 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 24
    Последно: 26-04-16, 12:47
  2. Отговори: 144
    Последно: 24-02-07, 03:26
  3. Али Баба и 40-те Сеткомци
    От ru-boy във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 39
    Последно: 15-12-04, 11:12
  4. Леко празнуване на сеткомци
    От fori във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 13
    Последно: 19-06-04, 21:02
  5. Готварската Книга на Сеткомци :>)))
    От D3BEP във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 10
    Последно: 03-03-04, 02:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе