Айде и аз да мина през "чистилището".
Искам да се преродя...
Какво да ви кажа за последно... какъв завет да ви оставя... за Бога, братя... спрете...![]()
Айде и аз да мина през "чистилището".
Искам да се преродя...
Какво да ви кажа за последно... какъв завет да ви оставя... за Бога, братя... спрете...![]()
@MrMyr - това ми хареса...всъщност забелязах пропуск в системата на Крис, а именно, с този пост ставам нула защото е казано + ли съм ставам нула. казано е също че ако съм - ставам -20, но не е казано нищо за това ако съм 0, където е и пропуска....тоест и при втория пост ще си остана 0....и при третия, така до 5-я където ще получа 5 точки, но на 6-я ще стана пак 0....на 10-я - 10 точки, но ако постна 13 мнения едно след друго ( тоест 12 след твоето мъррр ) и спра...ще стана с 50 точки)) е да ама не искам
) искам нула
Общо погледнато, числото нула изразява "нищо" или отсъствие на количество, а в математиката е символ на празно множество. Цифрата нула е знак за празно място в позиционните бройни системи.
---
Skynet, айде давайте го малко по-сериозно де, имам различно мнение за теб.
Не знам защо Крис ви предизвиква така, но ми се струва, че ви прави своебразен тест за интелигентност.
Malone
аз пък открих друг пропуск
"всеки който пусне след"..да обаче аз пуснах два пъти и то последователно. как се водя - като двама различни потребители ли? или пък след първото пуснато дори и да повторя веднага след него, няма право да ме сваля пак ?!
Крис дъниш се, бате![]()
Вече съм прероден.
Чувствам се пречистен от тежестта на порочният рейтинг.
Извинявам се, вие кои сте?
Аз какво правя тук?
ОХРАНАААА!!!![]()
Темата е добър пример доколко може да изтъпее човек поради липса на работа в понеделнишки следобед.
Мисля, че е време да се заятвори...?