Вижте резултатите от анкетата: Ходили ли сте в казармата и за колко време? Трябва ли да има казарма за мъжа или не?

Гласували
419. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Не съм служил

47 11.22%
  • 6 месеца

25 5.97%
  • 1 година

39 9.31%
  • 1,5 години

78 18.62%
  • 2 години

70 16.71%
  • морски - 3 години

2 0.48%
  • Трябва да има казарма - там момчето става мъж

56 13.37%
  • Добре че вече няма - загуба на време и глупости

77 18.38%
  • 9 месеца

25 5.97%
Страница 11 от 11 ПърваПърва ... 91011
Резултати от 151 до 159 от общо 159
Like Tree1Одобрявам

Ходили ли сте в казармата?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2008

Re:Ходили ли сте в казармата?

Хах!Хубава тема сте изровили от архива
    Аз съм от последния набор служил една година и половина.Взеха ме като свързочник,но поради липса на хора ме прехвърлиха в огневите разчети.Пълнач,след 7-8 месеца мерач и накрая се уволних като командир на 122 мм самоходна гаубица.Почти като танк,с разликата че не може да стреля като танк от движение,а само спряла от място.Мерник,равник,ъгломер - ако има артилеристи,ще се сетят за какво става въпрос. Година и половина пълна загуба на време с изключение на това,че дори и сега,след като срещна някоя трудна задача в личен или служебен план,се сещам за казармата и затова което научих там - невъзможни неща няма!Има трудно изпълними и лесно изпълними.Лек и усмихнат ден на всички!

2.  

3. Member Аватара на boiski
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Бургас

Цитат Първоначално публикувано от roumen68
    Какво мислите по тези въпроси, макар че вече наборната служба отпадна.
    Ако можехте да се върнете сега в казармата, там където сте служили, със същите набори, при същите условия примерно за 1 седмица - бихте ли го направили?
    С удоволствие, дори сега ме налегна носталгия.... колкото и да е било гадно се сещам за много страхотни моменти и хора.

П.П 1 година от 99г до 2000г март. ВВС Балчик/Пловдив/Братово УВОоооооо

Ако някой е бил по границата- има един форум може да налери стари познайници.
    http://granichar.org/forum/index.php...4&action=forum

4. Member Аватара на XIIID
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    Burgas, Bulgaria

Аз пък бих отишъл там само по нужда.
    Да й пикая на казармата.

(за мен признак, че настъпва финалната фаза на сенилно малоумие, при което носталгията окончателно надвива паметта е репликата "Абе всъщност хубаво беше" - произнася се с две треперещи ръце, подпрени върху бастуна)

5. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

ако се навиеш да пикаеш викай ме и мене, и аз може да се изходя по едно време, са как съм си отворил една ледена фанта, глей кво става после.

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Повярвай ако доживееш до бастуна не само казармата но и по-лоши неща ще ти изглеждат като "хубаво беше"

7. Member Аватара на XIIID
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    Burgas, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от cooler
    Повярвай ако доживееш до бастуна не само казармата но и по-лоши неща ще ти изглеждат като "хубаво беше"
    Аз пък хубаво му викам на това, дето ти харесва, още докато ти се случва. А две-три яки преживявания за 1 година тъпня и 77 въоръжени наряда под открито небе...мерси...предпочитам си бастуна
    Цитат Първоначално публикувано от fXOrange
    ако се навиеш да пикаеш викай ме и мене, и аз може да се изходя по едно време, са как съм си отворил една ледена фанта, глей кво става после.
    И бира, чадо

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2005

Цитат Първоначално публикувано от Features
    Хах!Хубава тема сте изровили от архива
    Аз съм от последния набор служил една година и половина.Взеха ме като свързочник,но поради липса на хора ме прехвърлиха в огневите разчети.Пълнач,след 7-8 месеца мерач и накрая се уволних като командир на 122 мм самоходна гаубица.Почти като танк,с разликата че не може да стреля като танк от движение,а само спряла от място.Мерник,равник,ъгломер - ако има артилеристи,ще се сетят за какво става въпрос. Година и половина пълна загуба на време с изключение на това,че дори и сега,след като срещна някоя трудна задача в личен или служебен план,се сещам за казармата и затова което научих там - невъзможни неща няма!Има трудно изпълними и лесно изпълними.Лек и усмихнат ден на всички!
    Сега кажи, че си бил в Артилерийския полк в Стара загора и да започваме да се питаме за имена...
    И аз се уволних командир на Гвоздика. Да се занимавам с машините ми беше най-хубаво. Иначе трябваше да се занимавам с тъпи парчета.

10. Member Аватара на zayo bayo
    Тук е от
    Feb 2004

80-82г. 2 години и 2 седмици в Безмер на летището,като радист.Тъпня,че и 20 дни арести ми дадоха.Още споменавам нечии майки.

11. Member
    Тук е от
    May 2010

Въпреки, че за разликата от повечето от моя казармен престой и до ден днешен има останали неща - училище в правец, блокове в люлин, разширение на военното училище в Суходол, намирам че тукашната служба е безумно губене на време. Най-добрия ми приятел - от казармата разбира се, емигрира на зряла възраст в Германия, и трябваше да мине 40 дневна преквалификационна служба във Вермахта - просто няма поле за сравнение (все пак пиенето остава в наша полза, барем за утешение).

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 11 от 11 ПърваПърва ... 91011

Подобни теми

1. Отменят казармата!
    От The Mask във форум Коментирай новина
    Отговори: 19
    Последно: 05-07-06, 22:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе