това е моя
за сега 2 години е добре
Механичен - навиващ се, с пружина.
Механичен автоматик - с пружина.
Електронен - LCD дисплей.
Кварцов - със стрелки.
Кварцов със стрелки + LCD дисплей.
Със соларна клетка.
С радиосверяване.
Показва само датата.
Показва ден и дата.
Пълен календар.
Има хронометър.
Има висотомер.
Има барометър.
Има термометър.
Показва тенденцията на времето.
Има вграден GPS
Специализиран - за спортни занимания и тренировки, мери пулс и т.н.
Специализиран - за планинари, алпинисти.
Цена под 100 лв.
Цена между 100 и 500 лв.
Цена между 500 и 1000 лв.
Над 1000 лв.
Имам 3 засега - Casio / Swiss Army / Citizen - все кварцови.
@sun4o, извинявай за малко късният отговор.Първоначално публикувано от sun4o
Честно казано - досега само веднъж успях да го сверя, и то в 2 след полунощ, на терасата, въртящ го насам - натам за да хвана по силен сигнал. След това не съм успявал нито като го оставям до прозореца автоматично да се свери, нито пък и като излизам на терасата.
Може би защото Добрич е доста на изток и е вече на границата на сигнала. Но и без да е сверяван - се държи доста точно, като нормален кварцов часовник.
Мразя часовниците както и GSM-ите, напоследък и и-мейла почвам да намразвам, май е време да се открие риболовният сезон , както и да е много ме радват едни стари механични тънки ръчни часовници като този:
http://www.omegawatcheswiki.com/wp-c...09/03/153.jpeg
Armani, разбира се. Emporio Armani MECCANICO
[img width=600 height=600]http://www.gifts.bg/images/product/img1384_800x800px_front.jpg[/img]
Най-любимият ми часовник, след 17 години служба си почива в шкафа.
Сегашният.
О, какъв спомен имам аз за Kessel! Беше много модерен за времето си. Май със 7 мелодии и куп функции. Баща ми ми подари такъв на клетвата в казармата през 1986-та. Радост! Най-старателно го криех от старите кучета за да не си го харесат. Но радостта ми трая около седмица. Тъкмо го бях разучил и той ми беше единственото хубаво развлечение в битието на пресен новобранец. Така да се каже - връзка с мечтаната цивилизация. И една сутрин към 4 часа - бойна тревога. Носих сандък с патрони, падах, ставах и като дадоха отбой - аз без часовник. После колко дълго го търсих в района - няма и няма. На кръгъл час отивах и се ослушвах да чуя отнякъде алармата му, но уви. Никога преди и след това не съм съжалявал така за изгубена или повредена вещ като за този Kessel.Първоначално публикувано от nommo
Е, на това чудо на екрана виждам всякаква друга информация, включително и посоката, в която е ориентиран (север-североизток), ама не и часа. От друга страна и аз съм на повече от едно питие съм в моментаПървоначално публикувано от blue1
Иначе аз съм с това. Върши ми идеална работа и не ми пука, че ще го надраскам или изгубя:
stfn те така са го снимали на включен компас иначе си показва час. Приятелю, на какви питиета си в 08,04 часа ??????
off topicПървоначално публикувано от blue1
За мен беше малко след полунощ. В друга часова зона съм
Не мога да гласувам .Няма отговор никакъв
От 2001 г не нося часовник - няма нужда има си ; GSM i, часовници в автомобилите, на GPS a, на компа и лаптопа , радио, TV, окичени по стените и т.н.
Откак ме тряска 7,5 kV /400 Hz /1985-86г / не носих повече с метална верижка , а и си го слагах в джоба за всеки случай .
Някакъв купен от сергия!Без майтап.Такъв си е!15-20 лв.
Часовникът не е само нещо, което показва колко е часът. Ако беше тала можещ да си купиш такъв и за лев два, който пак ще върви точно. Часовникът е бижу, ако е ръчен. Може да буде мебел ако е паркетен и т.н.
Julian-е, не че нещо, ама вземи си препрочитай поста след като го напишеш и каквото видиш, като пропусната буква или препинателен знак, по възможност го поправи.
и аз от там някъде не нося обезобразих няколко Casio и престанах да носяОт 2001 г не нося часовник - няма нужда има си ; GSM i, часовници в автомобилите, на GPS a, на компа и лаптопа , радио, TV, окичени по стените и т.н.