Алмус - светло
Алмус - специално
Алмус - тъмно
Ариана - светло
Ариана - тъмно
Астика - лукс
Балканско - светло
Болярка - светло
Болярка - тъмно
Болярка - вайс
Бургаско
Бургаско - светло
Варна - светло
Загорка - специал
Загорка - голд
Загорка - тъмно
Загорка - фюжън
Каменица - светло
Каменица - лев
Каменица - пшенично
Каменица - лимон
Каменица - тъмно
Кметско
Леденика - специално
Леденика - тъмно
Ломско - светло
Мизия - светло
ММ - светло
Пети океан
Пиринско
Славена - светло
Струмско -светло
Столично - светло
Столично - тъмно
Хаберман - светло
Шопско - светло
Шуменско - премиум
Шуменско - специално
Шуменско - светло
Шуменско - тъмно
Шуменско - червено
Не знам откъде си - за пробата - има я в магазини Дар, около 1.3 - 1.4 лв. е кенчето.
Кенчетата - да, но тази в стъклените шишета си е от България.
не е българска, но не си заслужава отварянето на друга тема, така че пиша в тази
вчера попаднах в кауфланд на една американска бира Blue Moon, която ме изненада изключително приятно с нестандартния си вкус, а аз си падам по извратенящини
смесица от ечемик и пшеница, + кориандър и портокалови кори (които са на границата на осезаемостта, а не доминираща лимонада като тукашните пикни)
алкохол 5.4%, сухо не пише
няма традиции, малка пивоварна от '94 година, ако не се лъжа, пишеше
пробвайте, няма да съжалявате, макар и да зависи от вкуса на човек де...
Е като знам, че обичаш шоколад с вкус на лютиви чушки, как да не си купя от тази бира
То и музиката дето слуша - извратена Вероятно странични ефекти от най-извратената професия в БГ - икономист
Blue Moon трябва да се опита, мерси за инфото.
Като се прибера от море ще мина задължително да видя дали все още е налична.
в момента се гевезя с това: Chocolat Frey
за съжаление ми остана само половината
не професията ми е повлияла на вкуса, а аз опорочавам професията, защото икономист станах на 24, а уврежданията ми са отпреди това
След като си такъв извращенец, опитай това Шоколад с вкус на бира
Наливам се с Пиринско и ме радва, щото като изпия 2 литра с още 300мл. бонус, на сутринта съм човек без гловоболие и без чувството, че съм дрогиран! Пил съм и Ариана, и Каменица, и Загорка, и Амстел, и какви ли още не марки, ама на сутринта е страшно!!! Пуста да остане, ама много я обичам тая биричка...
Има и странни ефекти де..., много пърдя през нощта...
Абе, тази година Карлсберг и Пиринско са направили звезден удар. Твърдо, това е най-разпространената бира по южното черноморие. Като почнеш от барачките по плажа и стигнеш до огромни ол инклузив хотели.
А бирата е... много незабележима.