ГЕРБ
ДСБ
АТАКА
БСП
ВМРО
НФСБ
СДС
България на гражданите
Нова алтернатива
Глас Народен
РЗС
Либерален алианс
ГОРД
НДСВ
Зелените
ДПС
Модерна България
Друг
Няма да гласувам
Развитието на темата кефи.Избрах си едни които досега не са били в Народното Събрание,
гласувах за тях пък те не минаха 4.Чувствам се виновен, ако не бях гласувал може би щяха
вече да са вътре.С двата крака.Иначе отдавна съм си мислил, че трябва да ми се плаща за това,
че гласувам.Струва ми се, някои от нас се вземат много на сериозно, има една стара песен :
" всичко е игра ".Всеки има право на избор пък бил той и грешен според друг.
Не трябва да забравяме една стара идея на Б Б а именно да даде 10 тина гласа БСП и ДПС да съставят правителство и да управляват. Сега това може да стане без да дава гласове, а направо с въздържал се. Една година управление е достатъчно спомените ни да се опреснят, и догодина заедно с изборите на европарламент, нови за нашия парламент. И Б.Б. на бял кон, както той обича да бъде.
Оказах се прав - Дудука се е запътил към политиката
Николай Бареков падна от екрана на ТВ 7 - Поглед Инфо
Наистина е трудно да избере човек, за кого да гласува . То всичко е еднакво , нищо ново като резултат от свършена работа , но идеи ... много , само ни изберете , но само теория .
Иначе гласувах , дано да е за по-добро бъдеще или поне някакви реални перспективи в кратки срокове .
Блажени са вярващите !