Вижте резултатите от анкетата: Трябва ли България да участва в хипотетичен Евразийски съюз?

Гласували
21. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да!

7 33.33%
  • Не!

10 47.62%
  • Не мога да преценя!

4 19.05%
Отговори на анкетата
Страница 8 от 9 ПърваПърва ... 6789 ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 130
Like Tree39Одобрявам

Трябва ли България да участва в евентуален Евразийски съюз?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Jun 2005

Отговор: Трябва ли България да участва в евентуален Евразийски съюз?

backinblack, ще си позволя да те коригирам, както и да обясня нещо:

***** няма никакви значими златни резерви, има златни залежи

количеството злато на междубанковия не е нормативно ограничаванo pre se, а просто е резултат от процеса за демонетаризирането му - тоест изхвърлянето му като разплащателно средство
    Не ми се търси линка към статия която скоро, тази или предната седмица четох и се споменава за такова ограничение покрай другите неща и беше нещо от рода на 400 на година или 2000 за 5 години, но в какви единица пак не си спомням и поясняваха, че точно с цел по-плавно движение на цената е въведено това ограничение, но от кога е въведено също не разбрах.
    За ***** да, има най-големите златни залежи, но пак някъде из нета бях чел, че в последните години е увеличила много златния си резерв и пак по памет останах с впечатление, че е много голям и е на челните места.
    От твоя линк като гледам, на 7-мо място е, като 5 имат в пъти повече от нея. Не мога да преценя, но сигурно ще и стигнат за да си гарантира да държи твърд курс на рублата спрямо златото и, ако тръгнат с Китай да си обръщат доларите в злато, доста ще му вдигнат цената, а с него и цената на рублата, а новите договори с Китай съм сигурен, че са направени в национални валути, а журналистите ги преизчисляват в долари, за да добиват по-лесно представа четящите.
    Миналата седмица обявиха, че минават само на национални валути в разплащанията си и хич не ми се вярва, новите договори да са в долари.
    blue1 и justify харесват това.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Хахаха, този пост много ме накефи, страхотен бисер е станал
    justify и tony34al харесват това.

4. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Нещо от някъде четох за нещо което май беше най-хубавото нещо да си руснак ....
    Голяма любов по тази *****! Предполагам си Руснак, който се е заблудил тук из нашите мааалки ширини...
    blue1 одобрява това.

5. Banned
    Тук е от
    Jun 2005

Блу, едни такива ограничения замисляш ли се в чия полза са и кой и какъв интерес има за да ги наложи!?

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Не бе човек, аз не споря, просто поста ти се е получил много забавно

7. Banned
    Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo Виж публикацията
    Нещо от някъде четох за нещо което май беше най-хубавото нещо да си руснак ....
    Голяма любов по тази *****! Предполагам си Руснак, който се е заблудил тук из нашите мааалки ширини...
    Иво, бях ти задал едни въпроси на които не ми отговори! При положение, че политиката на САЩ е чисто колонизаторска и ограбваща, кое те кара да си мислиш, че ще ти направят живота у нас по-добър за да си на тяхна страна?
    Ние сме така заклещени, че в момента теоретически, ако излезе политик който да отстоява националните ни интереси както Орбан примерно и за нула време ще му спретнат майдан и ще го свалят!
    Единствения начин да се освободим от клещите им е да "фалират" и единствените които могат да ги преборят са ***** и Китай.
    Ти даваш ли си сметка колко работни места губим като се солидаризираме със санкциите които обявяват! Как искаш да ти се вдигне цената на труда, като има куп безработни които на теб, ако не ти харесва малката заплата, друг ще я вземе и ще свърши работата!?
    Давам ти само един пример, нека оставим Южен Поток на страна, който освен пряко ангажирани хора, ще ангажира и други в под изпълнителски фирми на странични дейности, но да вземе централата в Белене! ***** искат да я достроят със собствени средства, а ние да участваме в общата фирма с направените инвестиции до момента, която те ще управляват и ние като акционери ще получаваме дивиденти от печалбата, а целия риск го поемат те! Но, защо да не ги вземат тези печалби от износ на ток Франция, а *****, та Франция е част от ЕС и ние като част от него трябва да сме солидарни и да пазим интересите му, но ЕС няма да ни плати милиардната неустойка за реактора който е поръчан и се строй. Нито пък те компенсира по някакъв начин за солидарността ти!

За голяма част от младите, ако пътуването без визи в ЕС и аргатуването там е голямото предимство от членството ни, за друга част не е! Друга част искаме да си подобрим живота у нас, а не да ходим там и да пращаме пари на семействата тук.

8.  

9. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от backinblack Виж публикацията
    Ти даваш ли си сметка колко работни места губим като се солидаризираме със санкциите които обявяват! Как искаш да ти се вдигне цената на труда, като има куп безработни които на теб, ако не ти харесва малката заплата, друг ще я вземе и ще свърши работата!?
    Давам ти само един пример, нека оставим Южен Поток на страна, който освен пряко ангажирани хора, ще ангажира и други в под изпълнителски фирми на странични дейности, но да вземе централата в Белене! ***** искат да я достроят със собствени средства, а ние да участваме в общата фирма с направените инвестиции до момента, която те ще управляват и ние като акционери ще получаваме дивиденти от печалбата, а целия риск го поемат те! Но, защо да не ги вземат тези печалби от износ на ток Франция, а *****, та Франция е част от ЕС и ние като част от него трябва да сме солидарни и да пазим интересите му, но ЕС няма да ни плати милиардната неустойка за реактора който е поръчан и се строй. Нито пък те компенсира по някакъв начин за солидарността ти!

За голяма част от младите, ако пътуването без визи в ЕС и аргатуването там е голямото предимство от членството ни, за друга част не е! Друга част искаме да си подобрим живота у нас, а не да ходим там и да пращаме пари на семействата тук.

1.Първо червено изречение- Искаш да продължиш да бъдеш беден и с малка заплата?!!!

Не те разбирам, що за цел и ценности???

2. Второ червено изречение- Какво пречи да се постигнат и двете цели и всеки сам да избира- работиш в чужбина за повече пари и да заплатите в България да са по-големи и живота тук да е по-лек и хубав.Двете не са взаимно изключващи се.

Друг въпрос е че употребеният "термин" "аргатуваш" е натоварен от самият теб с негативно значение и най-вече емоция.Това показва ясно отношението ти и то не е безпристрастно, а явно негативно.

Никой не ти(ни) е виновен, че сме некадърни да си оправим държавата и да постигнем един по-добър стандарт на живот. Напротив отворените граници са само в наша полза, тъй като много добре и ясно помня времето на Жан Виденов, когато подгонени от колапса на управлението на държавата една значителна част пресякоха "зелената граница" и след това бяха осъдени за това си деяние-незаконно пресичане на държавна граница не през определение за това места.

Не е по-добре да ни затворят границите и да ни оставят "да се пържим в собствен сос", както беше преди 2001 година и най-вече преди 2007 година.Тогава дори и да искаш, не можеш да отидеш да живееш и работиш там където искаш, а си "осъден" да мизерстваш в кочината създадена от Българските политици.
    Не мога да приема, че има българи, за които е по-добре да живеят в кочината всички заедно с другите и да настояват и да се налагат, че искат всички българи заедно с тях да мизерстват , независимо от желанието на последните отколкото да се даде право на избор и който му се работи за повече пари да избере дали да работи в чужбина...

Всъщност разбирам, защо в Ада до казана на българите няма дявол, който да вкарва обратно българите опитващите се да излязат от казана ...
    blue1 и svetlio1 харесват това.

10. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от justify Виж публикацията
    ...а си "осъден" да мизерстваш в кочината създадена от Българските политици...
    и ми викаш да ходя да гласувам, а?

11. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от FearMe Виж публикацията
    и ми викаш да ходя да гласувам, а?
    Е какво друго предлагаш???

Да НЕ ГЛАСУВАМ ли???

"Твърдите ядра" на партиите винаги ще гласуват и така винаги ще има избрани.

12. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Ами явно с гласуване не става.... това вече е видно.... Бори се да промениш това, че да не се срамуват децата ти от теб!

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Джъсти, точно тези момчета тук е по-добре да не гласуват.

14.  

15. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

А Ти като гласуваш какво ще постигнеш? Самозалъгване и задоволство...."Аз направих каквото зависи от мен..." Да, ама докато само гласуваш послушно - от теб нищо не зависи!

16. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Точно така Рат, никакво гласуване

17. fbr
    fbr е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jul 2007

"Ако не гласуваш, нямаш право да критикуваш" Мисля че това правило е капан за наивници. Ако гласуваш, ти делегираш права, дали на партия, дали на личност, че си съгласен с неговите управленски действия за определен период от време (мандат). Така че, след като си гласувал за него, критиките ти не струват и пукната пара. Ако не си гласувал, имаш пълното право да го критикуваш под път и над път.

18. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от fbr Виж публикацията
    "Ако не гласуваш, нямаш право да критикуваш" Мисля че това правило е капан за наивници. Ако гласуваш, ти делегираш права, дали на партия, дали на личност, че си съгласен с неговите управленски действия за определен период от време (мандат). Така че, след като си гласувал за него, критиките ти не струват и пукната пара. Ако не си гласувал, имаш пълното право да го критикуваш под път и над път.
    Да критикувам, не означава да критикувам този, за когото съм гласувал. Има ли пречка да критикувам управляващите, ако този за когото съм гласувал не е между тях? Ако не гласувам, аз просто си хвърлям правата в кофата за боклук!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 9 ПърваПърва ... 6789 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 53
    Последно: 26-03-14, 01:40
  2. Отговори: 31
    Последно: 18-01-13, 10:13
  3. Трябва ми пътна карта за България
    От peterkac във форум Общ - софтуер
    Отговори: 8
    Последно: 07-12-05, 20:37
  4. Отговори: 9
    Последно: 02-11-05, 13:56
  5. Отговори: 54
    Последно: 26-07-04, 22:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе