Вижте резултатите от анкетата: Трябва ли България да участва в хипотетичен Евразийски съюз?

Гласували
21. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да!

7 33.33%
  • Не!

10 47.62%
  • Не мога да преценя!

4 19.05%
Отговори на анкетата
Страница 7 от 9 ПърваПърва ... 56789 ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 130
Like Tree39Одобрявам

Трябва ли България да участва в евентуален Евразийски съюз?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Отговор: Трябва ли България да участва в евентуален Евразийски съюз?

А и да ти напомня, че ***** загуби студената война, но спор с фанатик е безсмислен
    Този пост е редактиран от blue1; 21-05-14 в 08:11.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от blue1 Виж публикацията
    Каква война бе пич?! Ти живееш 30 години назад.
    Ти много бързо изгледа клипа който ти дадох, та чак го и осмисли!
    Такива като теб, колкото по бързо се ориентират към терминал 2, ще е по-добре за останалите!

4. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Какви войни? Запада няма почне война в буквалния смисъл с ***** никога! Войната която се води е икономическа и не виждам ***** как ще я спечели след като все още търси начини да си гарантира физически границите или тем подобни и се набалбучва с някакви военни разходи при умряла икономика... Запада няма почне война щото има мнооого какво да губи а те обичат живота и благата които си имат! Но икономически както смазаха СССР и сега както се опълчват според мен излишно - ще се сринат пак! Аз не се радвам на това което се случва щото както всички (предполагам) съм възпитаван в братски отношения към руската нация но политиката на ***** - външната не е умерена и не води към добро най-вече *****! Това ще повлече и нас и всички малко или много...

5. Banned
    Тук е от
    Jun 2005

Аха, и каква според теб ще е умерената политика? Да им подари всичко и да гладуват отново? И ти одобряваш такава политика на насилствено отнемане на блага като си на страната на САЩ/ЕС?

6. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от backinblack Виж публикацията
    Ти много бързо изгледа клипа който ти дадох, та чак го и осмисли!
    Такива като теб, колкото по бързо се ориентират към терминал 2, ще е по-добре за останалите!
    За кои останали?
    Така и така не ти харесва в ЕС - ние сме в ЕС ако не си разбрал - та сети се кой е за терминал 2

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Утре, статията е моментен анализ, които не анализира бъдещето, това е и краят и.
    Не знам защо пропускаш и скептичното мнение на част от руските икономисти или и ти като оня фанатик смяташ че щом ***** казва значи е вярно.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Jun 2005

Такива като теб и блу, които все плашат, че и те щели да заминат и не заминават!

10. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Аха, и каква според теб ще е умерената политика? Да им подари всичко и да гладуват отново? И ти одобряваш такава политика на насилствено отнемане на блага като си на страната на САЩ/ЕС?
    Какво да подари?!? Сирия ли? Може би Украйна да подари?

11. Banned
    Тук е от
    Jun 2005

Блу, след 01.06, което е след по-малко и от 2 седмици ще започнат да се случват много работи, чиито резултати ще бъдат видими още първите 2 месеца и ще видим колко са прави разните аналитици.

12. PSL
    PSL е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Варна

Интерсна тема.

13. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от FearMe Виж публикацията
    само да уточним и факта, че по-евтината рубла едно че подобрява конкурентноспособността на износа на готова продукция, друго че при силно ориентирана към износ на суровини икономика вкарва по-силна чужда валута в страната...
    И какво точно ще изнасят -евтин газ и петрол ли???При слаба рубла спрямо евро и долар?Нали щяха да договарят разплащане в рубли, що пак русите искат $ "зелени гущери" от Китай, а не "златни" рубли???

Ще страдаме всички поради взаимната обвързаност, но по-силните икономически по-леко ще понесат "страданията" ...

За Крим, целта на това което се случи в Украйна е да бъде обкръжена от системата ПРО цялата ***** и да се върне това което е било преди ***** като се привлече на всяка цена Украйна в НАТО и ЕС. С привличането на Украйна в НАТО се отнема и излаза на Черно Море на руския флот.
    В случая, ***** и народа му се защитават от една враждебна политика, с което колкото и да им струва в пари, ще е много по-малко от това което ще им струва в последствие, постигнат ли си американците целите си! Постигнат ли си американците целите си, това означава за тях да ги върнат отново в изходно положение! Разбираш ли го това? Че дори и с цената на война няма да го допуснат!
    А при една война, американците при всички случаи печелят, защото поне Европа ще отдалечат от някакво лидерство.
    Ми то тази политика е доста стар филм(вече съм казвал по-напред, мисля в друга тема) произведен от "Мосфилмь" когато СССР спонсорираше революционни движения в Никарагуа, Хондурас, Колумбия, ФАРК Перу, Мексико Тупак Амару, -все близо до САЩ и на границите му.

Сега "монетата" просто се "обърна" ...
    blue1 одобрява това.

14.  

15. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от justify Виж публикацията
    ....
    Ми то тази политика е доста стар филм(вече съм казвал по-напред, мисля в друга тема) произведен от "Мосфилмь" когато СССР спонсорираше революционни движения в Никарагуа, Хондурас, Колумбия, ФАРК Перу, Мексико Тупак Амару, -все близо до САЩ и на границите му.

Така беше! И американците вземаха мерки по всякакъв начин да противодействат - убийства на лидери, провокации, икономическа блокада и откровена военна агресия (Гренада). Сега руснаците също противодействат както могат. Нищо ново под слънцето.

16. Banned
    Тук е от
    Jun 2005

Първоначално публикувано от FearMeсамо да уточним и факта, че по-евтината рубла едно че подобрява конкурентноспособността на износа на готова продукция, друго че при силно ориентирана към износ на суровини икономика вкарва по-силна чужда валута в страната...

И какво точно ще изнасят -евтин газ и петрол ли???При слаба рубла спрямо евро и долар?Нали щяха да договарят разплащане в рубли, що пак русите искат $ "зелени гущери" от Китай, а не "златни" рубли???

Ще страдаме всички поради взаимната обвързаност, но по-силните икономически по-леко ще понесат "страданията" ...
    Тъй като не пише много подробности по тази тема и все още само гадаем, моите очаквания са, че принципно ще е като валутен борд на рублата, но спрямо златото, като някога и долара е бил фиксиран към златото в съотношение от 35 долара за тройунция или унция, не си спомням!
    Тук въпроса е колко рубли за долар ще фиксират, но при всички случаи ще доведе до много високо поскъпване на златото спрямо другите валути което, със сигурност ще донесе поевтиняване за тях спрямо рублата която ще е фиксирана, а ***** има особено големи златни резерви и, ако се освободят от доларите за злато, а също да направят и китайците погрома ще е тотален!
    Между другото, от години действа ограничение за количеството купувано злато на междубанковия пазар именно за да не лавира в резки граници цената му.

17. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

backinblack, ще си позволя да те коригирам, както и да обясня нещо:

***** няма никакви значими златни резерви, има златни залежи

количеството злато на междубанковия не е нормативно ограничаванo pre se, а просто е резултат от процеса за демонетаризирането му - тоест изхвърлянето му като разплащателно средство

като потвърждение на горното можеш да провериш как се отнасят САЩ със златото си - от феноменалните 20 000 тона резерв (които са били някъде около половината злато в света по онова време) , в момента имат около 8000. разпродаването му е пълно безумие от всякаква гледна точка, но не ми се влиза в анализ. ***** имат около 1000 тона, което в общи линии е размерът на годишно добиваното и търгувано физическо злато

ето тук има списък с топ-10 държавите и резервите им
    Countries With Largest Gold Reserves - Business Insider

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от justify Виж публикацията
    Глупости..Абсурдно е с техните собствени приходи от търговия с нарготици...Докажи ми, че СССР са финансирали ФАРК и Тупак Амару! А да не забравя и Хондурас..

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 9 ПърваПърва ... 56789 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 53
    Последно: 26-03-14, 01:40
  2. Отговори: 31
    Последно: 18-01-13, 10:13
  3. Трябва ми пътна карта за България
    От peterkac във форум Общ - софтуер
    Отговори: 8
    Последно: 07-12-05, 20:37
  4. Отговори: 9
    Последно: 02-11-05, 13:56
  5. Отговори: 54
    Последно: 26-07-04, 22:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе