Страница 9 от 9 ПърваПърва ... 789
Резултати от 121 до 124 от общо 124

Искам да си взема AV Reciever

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Re: Искам да си взема AV Reciever

@Roumen68-ne релакс бе. Ама много те сърбят ръцете, обриви ли имаш? Няма няма па размахаш този "модераторски жезъл". Не забравяй, че най-доброто управление е онова, което не се забелязва. Виж как сладко си боцкаме тук Убави ти са колоните бе, убави

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от CrossBlade
    Румене, погрижи се да бъда наказан!

Чакам действията ти! И обяснението, или не се изисква такова?

Преди моите постове човека щеше да се набута с нещо, което единствено ти (забележи мненията на останалите в темата ) мислиш че е правилно.
    CrossBlade, предлагам ти по човешки да се кротнеш малко и да не усложняваме нещата излишно. Мога да извадя цитати от постовете ти в тази тема с достатъчно доказателства за неетично и недопустимо поведение. Даже прекалено дълго търпях. Не забравяй, че и други потребители останаха недоволни от постовете ти. Да броя ли колко пъти използва израза "грозните бети"?
    Защо ти трябваше да вдигаш мъгели и пушеци в тема за многоканално домашно кино, щом стихията ти са лампите и стереото 2 x 5 W? Ей това не можах да разбера.

4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

roumen68, "Грозната Бети" е доста популярен в момента в България и по света филм. Нали темата е за гледане на филми ?!

Предложението въобще не е по човешки, след като ме заплаши без причина, в позицията си на модератор.

Ще се опитам повече да не пиша в темата. Доколкото забелязах автора вече започна да се ориентира, "за жалост" не избра това, което ти му препоръча. Ще те помоля да не го банваш за това

Променям си мнението!

Ти за какъв се смяташ!?

Цитат Първоначално публикувано от CrossBlade

Кой ти е дал правото да цитираш нечий пост от друг форум?
    [mod edit roumen68]

Ти май се обърка, а? Забраняваш ми да пиша ли?! Цензурираш ми мненията?! Може би сега е момента да ми редактираш и останалите постове и да ги насочиш срещу мен самия, но да не отбелязваш намесата си?! Как реши че имаш право да ми се редактираш постовете?! !

Ето текста който ти редактира! Я кажи кое правило нарушава? - Няма проблем, изтрий го, аз обаче ще го документирам

Цитат Първоначално публикувано от roumen68
    Отговарям подред

Riptor, с тази функция Crystalizer (настройка 0...100%) се изменя начина на звучене, което на мен ми наподобява на функцията Loudness при някои усилватели. Така някое MP3 с неособено добро качество започва да звучи доста сносно. Без нея се чува някак си по-глухо и по "далечно".

D.Kolev, благодаря за мнението ти, което го уважавам, защото явно идва от специалист.
    Ще се опитам да обясня моят звуков вкус: в началото на 80-те, когато се слушаха касетки с глухи записи - признак за добро качество бяха добре изразените ниски и високи честоти. Може би оттогава имам някакъв изкривен, не-хайфистки музикален вкус, но харесвам звука да бъде "оцветен" - подчертани баси, но не и бумтящи, както и леко пресилени високи честоти.
    CD плеъра паралелно си е свързан и с RCA стерео кабел, но така не ми допада звука - не е динамичен, глух е.
    Относно новата карта - по принцип не слушам джаз, но за проба си пуснах "The man I love" - просто настръхнах от дълбокият бас и от мекото и на места ярко звучене на тромпета. Много силен ефект на присъствие.
    Може вкусът ми да не е точно хайфистки, но аз съм си във възторг от саунда.
    Далеч не мисля да се засягам - напротив - нов съм във форума, а и за първи път общувам със "сродни души" на тема аудио, така че ми е много интересно

5. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

"В спора се ражда истинската караница" (по твърдението на Дарик радио)
    Точка на въпроса!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 9 ПърваПърва ... 789

Подобни теми

1. Продавам reciever Yamaha
    От Mugala във форум Приключили продажби
    Отговори: 3
    Последно: 13-07-11, 09:44
  2. Проблем с DVD Reciever LG HT 303
    От apeiron във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 19-12-10, 02:59
  3. Продавам GPS Reciever
    От Colonelo във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 12-10-09, 13:29
  4. Съвет за AV Reciever
    От get във форум Аудиотехника
    Отговори: 88
    Последно: 26-02-09, 00:02
  5. INFRARED RECIEVER/TRANSMITTER
    От lightmaster във форум Общ - хардуер
    Отговори: 8
    Последно: 09-10-02, 10:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе