румене (68), това че ти слушаш само ЕМПЕТРИ при това нарочно ******* от теб с не знам си какви еквалайзери (прекодирано хора, не просто да ги сложи отгоре) ... ами не си мисли, че си Бах и че чуваш повече от всички останали във форума.
Това че на теб ти харесва лепа брена с намалени 200хз и с усилени 80 не означава че и на другите хора им е така. Престани да натрапваш мнението си за вярно, защото ОПРЕДЕЛЕНО не е .... все си мисля че този който е правил записа малко повече ще знае кое как да е .... И понеже явно си се объркал - аудиофил не е обидна дума. А това че ти харесваш да ти се уморява гадулката от гнусните веги .... хората го имат за отрицателно. На теб щом ти харесва - кефи се !
Еди, това че ти пък си слушал от куц кон колони също не е нищо. Предложих ти, но ти си "много зает". Чуй колони от Румен Суванджиев (Rutcho гореспоменат) за ХХХХ лева и ги сравни с които и да е от магазина за същата цена .... ама да не се разочароваш?
То и аз съм чувал за омлет правен от на бай Иван кокошките запартъка ама си мисла че е по-различен от истинските яйца ....