Здравейте,
имам да решавам казуса в заглавието, ето повече подробности.
Искам да си напазарувам и навържа в едно следните неща:
1. AV Receiver
2. 5.1 тонколони, които да могат да се пускат и да звучат добре и в режим стерео, когато слушам музика.
3. DVD Player
4. PC (от което ще се пускат предимно филми)
5. LCD телевизор
6. цифров тунер
За момента предпочитания за марка и модели нямам. Съвет искам за първите 3 неща.
Не търся голяма мощност, а просто чист и плътен звук.
Също така и удобство при използването на всички тези джаджи накуп. Например дистанционното на рисийвъра, ако може да се настрои да управлява всички устройства и да не е нужно да жонглирам с 5 дистанционни постоянно. Отделно се чудя, дали звука от тунера е добре да се изкара и той на колоните или телевизора да се грижи за това.
Мислех си за конфигурация с 2 хубави/големи предни колони, по-малка за център и някакви за задни, но да не се "пищялки" все пак и хубав суб заради филмите.
То ясно, че ще почна да ходя и по разни магазини и да прослушвам, но бих искал да знам и за какво да гледам и кое е важно, като технически характеристики и параметри.
А да, като бюджет мислех да заделя 2000-2500 лв, но ако цената се вдигне до 3000 за нещо, което си заслужава няма да се разсърдя много. Като това е бюджета само за първите 3 точки.
В случай, че има някакво значение, помещението което ще озвучавам е около 4.5х8 м, но тонколоните ще са разположени в едната половина на това правоъгълно помещение.
Предварително благодаря за отговорите!

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат . Погледни в подобни теми какво беше препоръчано ..
. Погледни в подобни теми какво беше препоръчано ..  Първоначално публикувано от CrossBlade
 Първоначално публикувано от CrossBlade  
 но затова пък ще имам някаква база за сравнение относно качеството... така че, ако не те затруднява дай ми и адресите на тези магазини, благодаря предварително!
 но затова пък ще имам някаква база за сравнение относно качеството... така че, ако не те затруднява дай ми и адресите на тези магазини, благодаря предварително!
						 че сега сам с домашно от samsung и направо ме боли главата
 че сега сам с домашно от samsung и направо ме боли главата  като слушам музика.
 като слушам музика.
						 ,шегувам се разбира се,просто обожавам техниката!Това е което исках да споделя с вас,все пак не са малко пари и всяко мнение ще е от значение за мен!
,шегувам се разбира се,просто обожавам техниката!Това е което исках да споделя с вас,все пак не са малко пари и всяко мнение ще е от значение за мен!