Здравейте, нямаше ме доста време...но и нямаше какво ново да кажа.
Наближава Нова година, а тогава хората правят покупки и се ослушват за разни промоцийки
Та с две думи искам да кажа следното: изчистих съвсем концепцията какво ще правя - ще заложа на ресийвър среден клас, който има добро стереозвучене и съвременните изисквания за ъпскейл до 1080р, поне 3 ХДМИ и някои др. нещица, който обаче задължително има предусилвателни изходи (за бъдещ усилвател, когато реша)
Може би някой ден ще завърша цяла система с една марка компоненти. Почна ли с Маранц всичко ще е Маранц...Реших да си взема ресивър ( а не стерео усилвател), за да ползвам още по-добре 46-плазма, а и компютъра ще замести в началото медийните плеари...пускайки филми с 1080р, които можеш да свалиш от всеки портал вече, ще мога да слушам и големите ми колекции албуми, които имам на мп3. Но директно към въпроса:
Слушах новия Денон 2310(около 1800лв.) с Монитор Аудио RX6 - да ви кажа звучаха много хубаво и точно с RX6, с 2-ките не ми хареса така.
Денона има всички неща, които бяха характерни за по-високия клас миналата година, примерно 4 ХДМИ и ХД аудио, дори и тъпотиите GUI-контрол, който примерно го имаше в Маранц 6003.
Някой има ли още впечатления?