За 571 вече ми идва множко . Парите които мисля да отделя за колони (след 3-4месеца) са 1000-1200 най -много за 5.1 ,и като гледах какво се предлага ще са нисък клас .За това се спрях на по евтин ресивър.
За 571 вече ми идва множко . Парите които мисля да отделя за колони (след 3-4месеца) са 1000-1200 най -много за 5.1 ,и като гледах какво се предлага ще са нисък клас .За това се спрях на по евтин ресивър.
А засега с какво ще бъде свързан ? Или и него ще купуваш след 3-4 месеца ?
Не ресивъра ще купя до дни ,зависи на кой се спра.
А за известно време ще се слуша на такива колони http://cgi.ebay.de/Cat-Berlin-2000-L...-/290565969027,купувани са преди 8-9год.
Ямаха 471 е добре за целта , а и си ограничен с парите , така че компромиса е налице - ресивъра не е лош , модерни екстри , добра цена , гаранция в БГ , стига да го имат в наличност - иначе поръчка !
Само така да питам - модели на Пайнер заглеждал ли си , примерно 520 или по-новия 521 ?
Разглеждах едно ревю на 820 и ми хареса. Но моделите от тази година ги няма никъде ,а не ми се купува модел 2010. Модел 2010 бих взел Ямаха 467, но май ги няма вече.Първоначално публикувано от civica
Няма ги в БГ защото дилърите зареждат по-малко бройки и закъсняват с доставките ! Аз и затова си купих отвън !
820 няма ли да ти дойде скъп ?
Модела 521 е 324 евро с доставка до БГ , само незнам дали има международна гаранция , но би трябвало да е така !
Ами 820 е с цена 664лв. във он лайн магазина на Деком, а тази цена ме устройва.Първоначално публикувано от civica
От чужбина бих купил само Окнио ,защото цените се различават твърде много , за останалите модели почти няма разлика в цената и мисля че няма смисъл .
Сега като разгледах сайта на Ямаха видях че само 371 и 471 нямат Dolby Pro Logic IIx, дори старите модели нисък клас 367 ,467 го имат . Каква е тази политика???
Това е така и е факт ! А ако изчакаш до Коледа може и да си вземеш модел 2011 за тези пари !Първоначално публикувано от pvitkov
Пайнер 521 е с Dolby Pro Logic IIz , но ще го чакаш или питай за поръчка през Деком !
Честно казано не разбирам зора ти за Dolby Pro Logic IIx. Не съм убеден в предимствата му изобщо и доколкото знам изисква 7.1 комплект.
Не съм убеден в това ! Пайнер 520 има Dolby Pro Logic IIx , а самия ресивър е 5.1 !Първоначално публикувано от lazarus18
Ами аз съм останал с впечатление , че за да имат звук всички 5 колони ,когато гледам стерео трябва да има това чудо.Първоначално публикувано от lazarus18
Това означава ли ,че и без него ще има звук на всички колони ???Защото не видях в описанието на 471 да има Dolby Pro Logic II.Първоначално публикувано от civica
520 има тази функция и много други, които разхвърлят звука по всички колони
Колега pvitkov , този вариант заглеждал ли си го - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...KYO-HT-S5405/B , а може и по-новия модел 6405 / ресивъра при него е 509 / !
Няма логика да не е така !Първоначално публикувано от pvitkov