Страница 9 от 37 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 544
Like Tree75Одобрявам

Помощ за избор на AUDIO техника

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2009

Re:помощ за избор на AUDIO техника

ето това не е кой знае колко по-скъпо а е с Upskaling.:http://www.avitel-bg.com/for_home/re...ema/vsx-920-k/

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Re:помощ за избор на AUDIO техника

Здравейте колеги и в тази тема. След успешния избор на климатици и LCD телевизор следва музиката. Не съм от най-запознатите, да не кажа че в областта имам познания от обща култура. Обичам да слушам музика и да гледам филми, но не правя това по цял ден, защото и на работа трябва да се ходи. Сега търся да си купя система за хол 30 квадрата, като идеята е сравнително качествен звук, като за музика (филмите са на заден план).Телевизора също ще се слуша през системата по понятни причини. Макар и 46 инчов - звука му ужасен. Лошото е, че музиката ще е от компютър и май качеството става трудно постижимо. Ще взема качествена звукова карта, но това едва ли ще реши проблема, но това е реалността. От тази гледна точка не ми се нариват много пари. Бюджетът съм го спрял на 1000 лв. АКо има някакъв шанс за тези пари да взема нещо да ми върши работа ще се радвам, ако ли не - здраве да е и весели празници на всички.

4. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Re:Помощ за избор на AUDIO техника

Не знам защо нищичко не се споменава за Pioneer ? Ето малко история за фирма Pioneer . Сьздадена е през 1937 год. от Nozomu Matsumoto.
    от 1938 е известна като "Fukuin Shokai Denki Seisakusho", през 1947 променя името на "Fukuin Denki Corporation", от 1961 е вече "Pioneer Electronic Corporation", сега "Pioneer Corporation". адрес : Pioneer Corporation, 1-4-1 Meguro, Meguro-ku, Tokyo 153-8654, Japan.
    Ако някоѝ иска повече подробности : http://pioneer.jp/corp/profile-e/history/

За мен това си остава една от наѝ-добрите фирми на световния пазар през периода 1972-1984 , а сега остана само с LCD телевизорите.

5. Member
    Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от vdsvicky
    За мен това си остава една от наѝ-добрите фирми на световния пазар през периода 1972-1984 , а сега остана само с LCD телевизорите.
    Генерализациите не са добро нещо: Pioneer бяха от първите предложили софтуер за третиране на room equalisation в домашното аудио - MCACC със сътрудничеството на Air Studios и то далече преди Audissey които сега владеят този сегмент в масовия сектор. Това определено бе края на миналия век, началото на сегашния, откъде идва периода 1972-1984 определен като златен век за Pioneer остава загадка?

Pioneer се изтегли изцяло от сектора на телевизорите, може би преди две години. Въпреки, че имаха и някои LCD модели, техен бе, и може би все още остава върха в плазма екраните (Kuro), които все още са аршин дори за V/VT20 сериите след като Matsushita платиха някои патенти и наеха някои инженери от ТВ отдела на Pioneer.
    The extra mile is never crowded.

6. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Може би не се изразих правилно - те са наѝ-добрите на световния пазар като сьотношение цена/качество и годините по-горе в поста които цитирах са им наѝ-силни в аудиото , след което залязват (единствено остават дековете сериѝ 8xx и 9xx през 90-92 ) Все още нямам лични наблюдения вьрху ресивера им от 2009/2010 серия Elite

7. Member
    Тук е от
    May 2010

Все още нямам лични наблюдения вьрху ресивера им от 2009/2010 серия Elite
    серията Elite (SC 37/35) е търговско наименование за щатите на горния сегмент продаван в Eвропа като SC-LX (90 aka Susano - flagship на две-три години; 83 и 53 серия 2011). Това което отличава Pioneer в този сегмент е ползването на class D (SMPS - switching mode power supply) усилване базирано на ICE модули принципно разработени от B&O, за разлика от останалите в този клас масови производители Denon, Marantz, Onkyo, които предлагат старото школо клас A/AB усилване базирано също на solid state .
    A/AB са познати от добрите стари времена (tube/blooming/distorsion), D получи признание в последните пет-шест години.
    Т (Tri-path), G, H клас усилване са други разновидности на изследването извън утъпканата пътека A/AB.
    Всеки със своите преимущества/недостатъци, привърженици/критици.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Здравейте!Виждам ,че тук има хора ,които разбират от кабели и искам да попитам следното:защо ниските честоти почти се губят при свързване на телевизор LG 42LD750 (през изхода за слушалки) с дом.кино PANASONIC HT 535?
    Кабела е стерео жак-чинчове.Използвам функцията Dolby prologic на киното.Днес установих,че като откача единия чинч(без значение ляв или десен) от плейъра звукът значително се подобрява-ниските стават доста по-силни.Къде е проблема?Кабелът ли е повреден или има нещо друго???

10. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Смени си кабела с друг . Няма ли ТВ-то други изходи за звук ?

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Смени си кабела с друг . Няма ли ТВ-то други изходи за звук ?
    От кабела беше....сега е малко по-добре ,мерси!

12. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Уважаеми колеги, кой да бъде Pioneer VSX-820-K или Yamaha RX-V467? Благодаря! Допълнително ще кажа, че нищо не разбирам от тази техника.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от carp
    Уважаеми колеги, кой да бъде Pioneer VSX-820-K или Yamaha RX-V467? Благодаря! Допълнително ще кажа, че нищо не разбирам от тази техника.
    Вземи си Pioneer VSX-820-K
    http://www.pioneer.eu/ru/products/22...20-K/zoom.html
    http://www.pioneer.eu/eur/products/4...0-K/specs.html

http://uk.yamaha.com/en/products/aud...ps/rx-v467__g/
    http://www.trustedreviews.com/home-c...aha-RX-V467/p1

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Благодаря! А от тези три: YAMAHA RX-V667/Pioneer VSX-820-K /Pioneer VSX-920-K?

16. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Аз бих заложил на Ямаха 667, имал съм Ямаха 5 серия и е страхотна машина. От друга страна те винаги имат по сериозно захранване и "лъжат" по-малко при изходната мощност.
    Но .... Ямаха има специфичен остър звук, първо я чуй и тогава прецени.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

И аз съм за Ямахата. Ако не ти допадне нейния звук /не знам как и къде ще успееш да я чуеш/, може да вземеш и Denon 1911, който е по-неутрален.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Ямаха 667+ http://www.technomarket.bg/products/...s-3-black-ash? Възможна ли е тази комбинация? По-късно и суб.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 37 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 0
    Последно: 25-01-14, 12:55
  2. Отговори: 0
    Последно: 17-10-13, 18:19
  3. Отговори: 2
    Последно: 08-02-13, 22:28
  4. Малко помощ за SB X-Fi ext.audio
    От MomoSat във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 8
    Последно: 23-08-07, 02:28
  5. Избор на Аудио и Видео техника
    От Lupus във форум Телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 22-02-06, 21:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе