Страница 19 от 37 ПърваПърва ... 9171819202129 ... ПоследноПоследно
Резултати от 271 до 285 от общо 544
Like Tree75Одобрявам

Помощ за избор на AUDIO техника

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2013

Отговор: Помощ за избор на AUDIO техника

Имам предвид Marantz-a, тази вечер ходих до един Технополис, че ми беше най-близо, но не беше свързан, жалко. Оставам с впечатлението поне от това което чета че Marantz-a има предимство и искам да преценя дали е така и дали си заслужава по-високата цена. Иначе за тези пари А1030

- - - - - - - - - -

В Технополис Младост имали хубава стая за тази цел, ако не ми хареса то си е за тях, Ямахата съм си я харесал отдавна даже 1030 много ме изкушава

- - - - - - - - - -

но май и изчерпан което ще е проблем

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    София

@cors и без това си се запътил във висок ценови клас, за мен разликата между 830 и 1030 е доста голяма и все в полза на 1030-то. Глас от мен за него.
    Колкото до наличност, този модел мисля че е само с предварителна доставка и заявка. Но ти препоръчвам да пазариш от бг ако е ново, щото ако се развали... пращането е мама си джасало.
    А и 1030 е ess sabre dac-ове, което е една от разликите със 830
    Този пост е редактиран от regned; 11-12-13 в 08:20.

4. Тук е от
    Nov 2013

Цитат Първоначално публикувано от regned Виж публикацията
    @cors и без това си се запътил във висок ценови клас, за мен разликата между 830 и 1030 е доста голяма и все в полза на 1030-то. Глас от мен за него.
    Колкото до наличност, този модел мисля че е само с предварителна доставка и заявка. Но ти препоръчвам да пазариш от бг ако е ново, щото ако се развали... пращането е мама си джасало.
    А и 1030 е ess sabre dac-ове, което е една от разликите със 830
    Добро утро със сигурност от тук ще го купувам, най-вече заради гаранцията. Благодаря ти за мнението, 1030 идва като добро решение. Хубав ден от мен!

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не става ясно с какви колони ще ползваш новия ресийвър.

6. Тук е от
    Nov 2013

в момента имам Jamo 6... х7бр. но вероятно и това ще търпи промяна на по късен етап, още не съм решил и какво ще правя с другият усилвател не съм решил дали да го продавам

- - - - - - - - - -

почти реших за 1030, ще си направя труда все пак да чуя и Маранца, но Ямахата ми е по близка

7. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

Някакви отзиви от Edifier и по точно Edifier studio 6plus /Edifier R2600plus/
    Ето линк: Studio 6 Plus | Edifier
    Имам възможност да ги поръчам от чужбина на добра цена,а и тук май ги няма, така че ако знаете нещичко ще ми е от полза.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Нещо нямам вяра на колони за по 150 евро, които претендират за 20Hz. Че и активни за тази цена.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18 Виж публикацията
    Нещо нямам вяра на колони за по 150 евро, които претендират за 20Hz. Че и активни за тази цена.
    А аз имам оферта за 200лв директно от производителя

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Моля за помощ. Както вече писах в друга тема, искам да се обзаведа с нещо що-годе прилично в ниския ценови клас. Бях се спрял на съвсем бюджетни решения в диапазона 600-700 лв., но... апетита идва с яденето. Та на въпроса - мога ли да свържа ресивър YAMAHA RX-V475 BL с колони Pioneer S-ES3TB? Въпроса ми е продиктуван от факта, че колоните са на 8 ома, а ресивъра го дават 6/4/2 ома? Знам, че решението ми е силно бюджетно, но и без това вече надхвърлям възможностите си ... Защо искам 5.1 а не стерео? Защото имам мултимедиен плейър с доста свалени филми и концерти в 5.1 звукови формати и ме блазни идеята за добър (поне по-добър от този на старото ми домашно кино) звук. Предварително благодаря на отзовалите се.

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Можеш да ги вържеш.
    Ресийвъра работи с колони от 4 до 16 ома ако не се лъжа.

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Силистра

Цитат Първоначално публикувано от Georgo Виж публикацията
    Моля за помощ. Както вече писах в друга тема, искам да се обзаведа с нещо що-годе прилично в ниския ценови клас. Бях се спрял на съвсем бюджетни решения в диапазона 600-700 лв., но... апетита идва с яденето. Та на въпроса - мога ли да свържа ресивър YAMAHA RX-V475 BL с колони Pioneer S-ES3TB? Въпроса ми е продиктуван от факта, че колоните са на 8 ома, а ресивъра го дават 6/4/2 ома? Знам, че решението ми е силно бюджетно, но и без това вече надхвърлям възможностите си ... Защо искам 5.1 а не стерео? Защото имам мултимедиен плейър с доста свалени филми и концерти в 5.1 звукови формати и ме блазни идеята за добър (поне по-добър от този на старото ми домашно кино) звук. Предварително благодаря на отзовалите се.
    Тъкмо тествам Yamaha RX-V375 + Jamo E8SUB.5 + Pioneer S-ES3TB и Jamo 426 да видя кое ще е по доброто решение.

За момента Yamaha-та в сравнение с Pioneer VSX-521 е 1:1 в звученето само с бас на макс и нищо друго пипано. Тествано е и на 2та варианта озвучителни тела.

Относно озвучителните тела.... S-ES3TB се звучи доста доволно, а Jamo 426 е с доста по високо ниво на високите и трябва да си поиграя с настройките. На бас са съпоставими, да не кажа равни. Забелязах обаче, че на Jamo мембраните опират на декоративните мрежи като се изпънат на макс. Започват да кривят на едно ниво

Буфер Jamo E8SUB.5 трудно се разположи в помещението, никак не ми хареса на музика. На филм днес ще го чуя. Като цяло съм разочарован за момента от него

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Моля за помощ.Какво да избера?Pioneer vsx-323 vs. Yamaha 375 vs.Sony str-dh 540? Благодаря!Първоначално 2 фронтколони Цензор 5, после буфер, не знам дали ще стигна до 5,1? Благодаря!

16. Тук е от
    Dec 2011

Помисли за по качествен ресивър ......и върху това за начало Pioneer VSX-922-K | Усилватели и Ресивъри Pioneer | Avitel и тези Dali Zensor 1 | Тонколони Dali | Avitel

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Извинявам се за лаишкия въпрос - мога ли да свържа субуфер THUNDER THS-SUB121 линк: https://www.technopolis.bg/b2c/detai...%28J2EE2264500
    към ресивър YAMAHA RX-V475 BL? Според спецификацията е на 4 ома - това проблем ли е? Предварително благодаря на отзовалите се.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Това би трябвало да е активен събуфер. Нямаш проблем да го свържеш при това положение.
    Дали е нужно обаче е друг въпрос. Само се запитай защо при положение, че всяка техника се продава с 2 години гаранция това подобие на събуфер е с 6 месеца.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 19 от 37 ПърваПърва ... 9171819202129 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 0
    Последно: 25-01-14, 12:55
  2. Отговори: 0
    Последно: 17-10-13, 18:19
  3. Отговори: 2
    Последно: 08-02-13, 22:28
  4. Малко помощ за SB X-Fi ext.audio
    От MomoSat във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 8
    Последно: 23-08-07, 02:28
  5. Избор на Аудио и Видео техника
    От Lupus във форум Телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 22-02-06, 21:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе