Що не почнеш по етапно - първо фронталните и после добавяш , хем ще вземеш нещо по-качествено . За 15м2 - тия са класика - Monitor Audio Bronze BX2
Що не почнеш по етапно - първо фронталните и после добавяш , хем ще вземеш нещо по-качествено . За 15м2 - тия са класика - Monitor Audio Bronze BX2
2000 лв. за колони няма да дам, написал съм колко мога да заделя на момента, и колко общо.Хубави са и много препоръчвани, обаче са ми много извън бюджета.
Здравейте, бих искал да попитам някой от експертите в този форум следното; Преди известноо време си купих RX-V863,който е с два изхода за събуфери.Имам събуфер JAMO SW410E,който е с два входа ляб и десен. Досега съм използвал само единият,защото предишният ми ресивър бе само с един изход. Мисълта ми е, ако използвам двата изхода на ресивъра за да ги включа в буфера, това би ли създало проблем? В упътването пише,че двата изхода са за два буфера, не се споменава,дали може да използва за стерео.
Благодаря ви,преварително
Няма такова понятие стерео събуфер. На двата ти изхода излиза един и същ сигнал.
Спазвай упътването.
Не.
Не съм сигурен, че събуфера ти има 2 входа за LFE.
Откак почнах да гледам за фронт ОТ, се загледах и в рисиивърите. При все че колоните ги отметнах, сега почнах да се фокусирам върху RX-A1020 RX-A820. Като цяло като ги гледам на сравнение, почти всичко е еднакво. Единствено разликата от 5 кг не знам в какво би трябвало да се изразява - в по сериозно захранване ли, тъй като гледам мощността не е значително по голяма - 10 вата на канал... Някой ако има по-конкретна представа да сподели моля!
От модела 1020 нагоре се ползват друг тип компоненти, друго шаси и тн. Това че мощността на усилвателя не е много по-голяма не означава, че не е използван по-сериозно захранване. Всичко това явно се отразява и на тежината.
MA RX6 си искат здрав усилвател за да покажат максимума си.
Все пак смятам, че и с А820 ще са отлични, но ако можеш да си позволиш по-скъпия няма да им навреди.
Което най-вероятно, се отразява в качеството на използваните компоненти, в тази частност и по-доброто захранване. Това от своя страна сигурно води и до по-добро аудио възпроизвеждане.
Въпроса май е, около 400 лв повече, за 5 кг повече и повечко качество.
абе и аз да питам кой от двата да взема за домашно кино 25-30квадрата е хола спрял съм се на тези три Denon AVR 2113
YAMAHA RX-V773 или
Pioneer VSX-1122
- харесал съм Klipsch Reference RF-52 може и Monitor Audio Bronze BX 5 но да видя машината как ва ще е и ще ходя да ги чуя
Този пост е редактиран от xikiro; 03-03-13 в 18:18.
как да ги подредя Denon AVR 2113
YAMAHA RX-V773
Pioneer VSX-1122 кой да бъде фаворита дайте ми съвет
Аз с Ямаха нямам особен опит но моя Пионер свири по добре от Денон в един и същи бюджет лично изпробвано , дори и собственика на Денона го потвърди. Обърни и внимание на Маранц малко са по скъпи , но има защо 5007 е модела . От тези модели който си изброил Маранц ми е фаворит на мен
.
Здравейте наскоро закупих ресивър YAMAHA RX-V473 BLACK но не мога да го свържа с HDMI кабел с телевизор LG 42LV5500 за да получа Dolby Digital 5.1-канално аудио успях само с оптичен цифров кабел да го свържа но не и с HDMI кабел!Очаквам вашата помощ!