Тръгна , тръгна ама след пренастройка на рутера IP и т.н. - направи го дистанционно доставчика на интернет / и пренастройка на домашната мрежа от мен /. Проверете пак не мисля , че само при мен ще е тръгнало . Мерси за съпорта.
Ами вчера ми звъняха да отключа входа да бутат нещо и ги заподозрях , но не си признават какво са бутали, смениха ми IP на рутера , защото се разминаваше с IP , което виждам на ресивъра, но аз толкова неща разбутах междувременно в ресивъра в меню мрежа ..
Кой е доставчика, че много съвпадения за един ден.
Networx-Bg , в Русе
При теб тръгна ли ?
То и аз нищо не съм правил преди да спре. След това разрових всички менюта , но радиото тръгна след намеса от доставчика към рутера ми. В момента свири.
Наскоро излезе нов фирмуер за Yamaha RX-V677 - 1.98, не съм ровил из нета какво точно включва, но видях че са оправили един много досаден бъг - когато плейва музикални файлове от DLNA сървър и в името на папката има тилд - например That's Right, рисивъра не виждаше музикалните файлове вътре, и съответно папката трябва да се преименува на Thats Right. Сега това е оправено.
Тилд - да се чете като апостроф.
Друго, което забелязах с новия фирмуер е, че рисивъра по-бързо прочита папките с музиката от DLNA сървъра и по-бързо реагира на командите от дистанционното при слушане от DLNA, преди имаше някакво малко забавяне.
Здравейте колеги,
Имам един въпрос, на който не мога никъде да намеря отговор.
Имам европейска версия на ресийвър rx-v459 с дистанционно RAV307.
Виждам в интернет, че американската версия на rx-v459 се е доставяла с дистанционно RAV322.
RAV322 е далеч по-интелигентно и може да управлява и компоненти от други марки (в случая ми е нужно да управлявам CD Sony), докато моето също поддържа дълъг списък от телевизори, но само аудио компоненти на Yamaha.
Въпросът ми е - имате ли идея дали дистанционните са взаимозаменяеми и ако успея да си намеря RAV322 - дали ще заработи с моя ресийвър (европейска версия)?
Привет, някой има ли RX-870 или сходен модел ресийвър? Ако е от Варна - още по добре Нещо не мога да се справя с някой настройки в менюто и по точно с HDMI синхронизацията на у-вата свързани с него и със настройването на 4-те готови режима на входни у-ва "scene" Четох упътването и не ми става ясно как мога да направя на всяка отделна scene зададена сила на звука? Явно може, защото на две от тях се получи, но как?
В упътването за употреба търсил ли си отговор?
Не мога да кажа за ямаха , но пробва ли от източника да направиш корекцията ? Ако е тв те имат опции (поне някой) за такива синхронизаций.